اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

انتشار عکس همسر خلیفه داعش+عکس

انتشار عکس همسر خلیفه داعش+عکس
این رسانه های عربی در مطلب خود با عنوان «سجی الدلیمی؛ همسر خلیفه مسلمانان» نوشتند: شاید بسیاری از افراد ندانند که الدلیمی همسر البغدادی است. نام وی چندی پیش در فهرست گروهک تروریستی "جبهة النصرة" برای آزاد شدن به حکومت سوریه ارائه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، شبکه خبر، رسانه های عربی با انتشار تصویری این زن که «سجی الدلیمی» نام دارد، مدعی شدند که او همسر «أبوبکر البغدادی» سرکرده گروهک تروریستی – تکفیری «دولت اسلامی عراق و شام» موسوم به "داعش" است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


همسر خلیفه داعش

,
, همسر خلیفه داعش,

این رسانه های عربی در مطلب خود با عنوان «سجی الدلیمی؛ همسر خلیفه مسلمانان» نوشتند: شاید بسیاری از افراد ندانند که الدلیمی همسر البغدادی است. نام وی چندی پیش در فهرست گروهک تروریستی "جبهة النصرة" برای آزاد شدن به حکومت سوریه ارائه شد.

,

رسانه های عربی در ادامه افزودند: بعد از ماجرای گروگانگیری تعدادی از زنان کشیش در شهر "دیر معلولا" در سوریه، "جبهة النصرة" با ارسال لیستی از زنان وابسته به این گروهک، خواستار آزادی آنان شد تا در مقابل زنان کشیش را آزاد کند. نام «سجی الدلیمی» نیز در لیست زنان "جبهة النصرة" بود.

این رسانه های عرب زبان همچنین افزودند: مدتی بعد تبادل میان طرفین با موفقیت انجام شد. حدود سه ماه بعد از آزاد شدن آنها، «أبومعن السوری» از رهبران "جبهة النصرة" با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در سایت تویتر فاش کرد که یکی از زنان آزاد شده «سجی الدلیمی» نام داشته که همسر «أبوبکر البغدادی» است که بعد از آزاد شدن، "جبهة النصرة" برای او و سه فرزندش خانه ای تهیه کرد تا در امنیت به سر ببرند. 

,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه