اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت اراک خبر داد

اعزام ۱۰۰۰ اراکی به مراسم ارتحال امام(ره)

اعزام ۱۰۰۰ اراکی به مراسم ارتحال امام(ره)
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج اراک از اعزام یک‌هزار نفر از این شهرستان برای شرکت در مراسم رحلت امام خمینی(ره) خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  پاسدار محمدرضا رضایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اراک در گفتگو با  اراک امروز؛ گفت: امسال به دلیل همزمانی  ایام ارتحال ملکوتی امام راحل قرار نبود از اراک اعزامی به مرقد امام(ره) صورت بگیرد ولی به دلیل استقبال زیاد مردم اراک برای حضور در مراسم با هماهنگی‌های که صورت گرفت یک‌هزار نفر از اراک برای حضور در مراسم به حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) اعزام می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,

رضایی اظهار کرد: اعزام زائر به مرقد مطهر امام(ره) همزمان با سالگرد عروج ملکوتی ایشان روز یکشنبه ۱۴ خردادماه بعد از نماز ظهر و عصر از مقابل مصلای بیت المقدس اراک انجام می شود. همچنین ویژه برنامه‌هایی از سوی ناحیه مقاومت بسیج اراک در شب ارتحال امام خمینی(ره) در سطح پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت بسیج و مساجد اجرا می‌شود که از جمله آنها برگزاری نشست‌های روشنگری، برگزاری مسابقات فرهنگی و سخنرانی درباره معرفی سیره حضرت امام خمینی(ره) است.

,

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اراک گفت: حفظ آرمان‌ها و اهداف بلند ایشان همواره مورد نظر است ما از تمامی ظرفیت خود استفاده می‌کنیم تا تفکر آن حضرت را در کشور و جهان بسط دهیم.

,

وی خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) حق بزرگی بر گردن ملت ایران دارد و شایسته است که ما دین خود را نسبت به معمار کبیر انقلاب ادا کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه