logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه حاجی آباد:

استکبار جهانی به دنبال تضعیف مکتب امام راحل است/سند 2030 با آرمان های امام همخوانی ندارد

استکبار جهانی به دنبال تضعیف مکتب امام راحل است/سند 2030 با آرمان های امام همخوانی ندارد
امام جمعه حاجی آباد گفت : استکبار جهانی از طریق نفوذ به ابعاد جامعه بدنبال تضعیف مکتب امام راحل ( ره ) لذا مسئولین باید هوشیار باشند و فریب استکبار جهانی را نخورند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیارم؛حجت الاسلام مختاری در مراسم ارتحال امام راحل (ره) که با حضور جمع کثیری از مردم و مسئولان برگزارشد، اظهار کرد : امام راحل توانست دنیا را منقلب کند و تمام شخصیت های زمانه را درر مقابله خود مجبور کند تا برابر وی سر تسلیم فرود آورند همچنین امام راحل توانست به ایران، شیعیان و امت اسلام آبرو ببخشد و اسلام را در جهان سربلند کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پیارم؛, حجت الاسلام مختاری در مراسم ارتحال امام راحل (ره) که با حضور جمع کثیری از مردم و مسئولان برگزارشد، اظهار کرد : امام راحل توانست دنیا را منقلب کند و تمام شخصیت های زمانه را درر مقابله خود مجبور کند تا برابر وی سر تسلیم فرود آورند همچنین امام راحل توانست به ایران، شیعیان و امت اسلام آبرو ببخشد و اسلام را در جهان سربلند کند.,


مختاری با بیان اینکه مام خمینی (ره) با انقلاب اسلامی توانست ایران را در جهان مستقل کند ، ادامه داد: درباره شخصیت امام راحل صحبت‌های بسیاری است، مکتب امام خمینی (ره) را باید به مکتب حرم نامگذار کرد ؛ مکتبی که امام راحل برای انقلاب اسلامی به ارمغان آورد ؛ شامل قیام حضرت مهدی (عج)، الگو گیری از نهضت و قیام امام حسین، تشکیل حکومت اسلامی برپایه اسلام و قرآن آن هم با رهبری ولایت فقیه است.

,
,


امام جمعه حاجی آباد تصریح کرد:گفتمان امام گفتمان اسلام ناب محمدی بود ایشان یک لحظه از دستورات دین کوتاه نیامدن و همیشه استکبار جهانی در مقابل چشمان ایشان کوچک بود و می گفتند نه آمریکا ،شوری، انگلیس هیچ غلطی نمی توانند بکنند.

,
,


مختاری افزود:مهم ترین هدف نهضت امام حسین ایستادگی در مقابل ظالم حتی اگر جان خود را از دست بدهید بود و امام راحل این نهضت را سرلوحه پیدایش انقلاب اسلامی قرار داد.

,
,


وی با تاکید بر اینکه شاید عده ای براساس قیام حضرت مهدی (عج)، الگو گیری از نهضت و قیام امام حسین به دنبال قیام باشند اما امام خمینی (ره) به دنبال تشکیل حکومت بود، اضافه کرد: بنیانگذار انقلاب اسلامی به مدت 15 سال در حوزه علمیه بین علما درس ولایت فقیه داد تا زمینه سازی لازم برای تشکیل حکومت ایجاد شود.

,
,


مختاری با اشاره به اینکه دشمن می خواهند بر شخصیت های سیاسی، علمی و فرهنگی نفوذ ایجاد کنند،افزود : مسئله مهمی که امروز انقلاب اسلامی را با خطر مواجه می کند نفوذ استکبار جهانی است ، آنها از کسی بی دلیل حمایت نمی کنند لذا باید مسئولان ایران با هوش باشند و فریب استکبار جهانی را نخورند.

,
,


امام جمعه حاجی آباد با بیان اینکه انگشت اشاره استکبار جهانی به سمت مسئولان است ،خاطرنشان کرد:  استکبار جهانی با نفوذ به دنبال تضعیف مکتب امام راحل است و سند 2030 همخوانی با آرمان امام راحل تدارد مگر می شود دم از امام زد ولی مسیر امام را اشتباه رفت جامعه هوشیار باشد که استکبار جهانی درصدد آن است که مسئولان جوانان و نوجوانان ما  از راه آرمان های امام فاصله گیرد.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه