اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس تبلیغات اسلامی دره شهر در مراسم ارتحال امام(ره):

تبدیل رقابت به رفاقت اعتلای انقلاب را در پی دارد/سربازان خوبی برای ولایت نبوده ایم

تبدیل رقابت به رفاقت اعتلای انقلاب را در پی دارد/سربازان خوبی برای ولایت نبوده ایم
رئیس تبلیغات اسلامی دره شهر گفت: حضور رهبر انقلاب پس از رحلت امام در میادین نشانگر کم کاری ما در برخی مسائل بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمره خبر، حجت الاسلام"منوچهر رییسی" رئیس تبلیغات اسلامی دره شهر گفت: ایشان بعنوان یک شخصیت جهانی والهی در مبارزه با ظلم، تبعیض، نابرابری و بی عدالتیها بار دیگر عصمت انبیاء معظم پروردگار و امامت ائمه طاهرین را در اذهان نسانها و بشریت وآزادگان تداعی بخشید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمره خبر،,

 

,

وی در ادامه به ابعاد شخصیتی امام راحل از دیدگاه شهید مطهری پرداخت و اظهار کرد: به گفته این شهید بزرگوار ایمان به هدف بر مبنای قران و سنت نبی مکرم اسلام(ص)، اعتقا قلبی به صراط انبیاء، اولیاء، اوصیاء و شهیدان، اعتماد به ملت ایران بخصوص جوانان، قول بودن به ذات اقدس الهی، دوری از ظواهر دنیوی و بندگی در مقابل خداوند از ویژگیهای مهم و خاص امام بود.
 
 

,
,
,

رئیسی افزود: به اعتقاد امام نصرت و پیروزی  بسته به ذات اقدس خداوند است که  ما این نصرت را به عین و بعد ازانقلاب دیدید ایم.

,

وی در ادامه با بیان اینکه در مواقعی سرباز خوبی برای ولایت نبوده ایم، تصریح کرد: حضور رهبر انقلاب پس از رحلت امام در میادین نشانگر کم کاری ما در برخی مسائل بوده است.

,

 

,

حجت الاسلام رئیسی یادآورشد: انقلاب ما حاصل خون شهدا، شب زنده داریهای و تهجد امام راحل و رهبر معظم انقلاب است.

,

 

,

وی با بیان اینکه  ماباید پشتیبان ولایت باشیم ،افزود: گر متعهد ومتصل به خداو حول محور ولایت باشیم و آمریکا و صهیونیست نیز هیچ غلطی نمی توانند بکنند.

,

 

,

رئیس تبلیغات اسلامی دره شهر خاطرنشان کرد: تبدیل رقابتها به رفاقت، پرهیز ازجملات و مواضع  مخرب و ناعادلانه اعتلای انقلاب را در پی دارد و البته جایی ک نیاز باشد سربازان دلسوز نظام دخالت خواهند کرد.

,

 

,

پایان پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه