logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

جام رمضان سرشار از نشاط و معنویت است/ فعال شدن ۱۵ پایگاه طرح اوقات فراغت در شهرستان زابل

جام رمضان سرشار از نشاط و معنویت است/ فعال شدن ۱۵ پایگاه طرح اوقات فراغت در شهرستان زابل
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان زابل عنوان کرد: جام رمضان شهرستان زابل با حضور پرشور ورزشکاران سرشار از نشاط و معنویت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود دهمرده در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: رمضان امسال نیز همانند سال های گذشته جام رمضان در شهرستان زابل برگزار شده که در این راستا ورزشکاران بسیاری در قالب تیم های متنوع به رقابت با یکدیگر می پردازند.

وی افزود: مسابقات فوتسال جوانان با حضور ۲۰ تیم و مسابقات بزرگسالان با حضور ۳۲ تیم در سالن شهید جمالزایی، مسابقات والیبال آقایان با حضور ۶ تیم و مسابقات والیبال بانوان با حضور پنج تیم در سالن حجاب برگزار می شود.

دهمرده با بیان اینکه مسابقات موتای با شرکت ۸۰ نفر روز جمعه در باشگاه شهرداری برگزار می شود، خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات تیر اندازی با تفنگ بادی با شرکت۲۰ نفر در محل استادیوم، مسابقات بوکس با شرکت ۱۵ نفر در محل سالن جهانتیغ آموزش و پرورش، مسابقات شطرنج آقایان با حضور ۲۵ نفر و مسابقات شطرنج بانوان با شرکت ۱۰ نفر در محل سالن حجاب از دیگر مسابقات درنظر گرفته شده در جام رمضان سال جاری می باشد.

رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان زابل خاطرنشان کرد: مسابقات بسکتبال با حضور چهار تیم در سالن طالقانی، مسابقات پینگ پنگ آقایان با شرکت ۲۰ نفر و مسابقات پینگ پنگ رده سنی پایه نوجوانان و جوانان با حضور ۱۰نفر در سالن پینگ پنگ استادیوم برگزار می شود.

وی تصریح کرد: مسابقات کاراته آقایان با حضور ۵۰ نفر، مسابقات کاراته بانوان با حضور ۲۵ نفر، مسابقات تکواندو جوانان و بزرگسالان با حضور ۳۰ نفر، مسابقات تکواندو بانوان با شرکت ۲۵ نفر، مسابقات مچ اندازی جوانان با حضور ۱۵ نفر، مسابقات مچ اندازی بزرگسالان با حضور ۲۵ نفر، مسابقات مچ اندازی پیشکسوتان با شرکت ۱۵نفر، مسابقات کشتی فرنگی جوانان و نوجوانان با حضور ۵۵ نفر از دیگر مسابقات در نظر گرفته شده در جام رمضان امسال می باشد.

دهمرده تاکید کرد: مسابقات کشتی فرنگی بزرگسالان و پیشکسوتان جداگانه، مسابقات کشتی آزاد جوانان با حضور ۳۵ نفر، مسابقات آلیش با حضور ۳۰ نفر، مسابقات کشتی کچ گردان با شرکت ۲۵نفر، آمادگی جسمانی بانوان باشگاهی ۶۰ نفر، مسابقات فوتسال روستایی با شرکت ۲۲ تیم بخش مرکزی زابل سالن بنجار، مسابقات والیبال روستایی با حضور پنج تیم، مسابقات کشتی فرنگی، کشتی کچ گردان، کشتی آلیش جوانان و بزرگسالان جداگانه روستایی با حضور ۴۰ نفر برای جام رمضان درنظر گرفته شده است.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان زابل بیان کرد: مسابقات دارت، تنیس رو میز، شطرنج، فوتبال دستی با محوریت دو روستای سادات و اسکل با حضور ۹۰ نفر، مسابقات تیر اندازی با کمان آقایان و بانوان با شرکت ۲۴نفر، مسابقات باستانی با حضور ۳۰ نفر، مسابقات دوستانه کبدی با شرکت ۳۰ نفر و مسابقات ژیمناستیک با حضور ۳۰نفر از جوانان و نوجوانان برگزار می شود.

وی در پایان گفت: به مناسبت آغاز تعطیلات تابستان و ماه مبارک رمضان ۱۵ پایگاه طرح اوقات فراغت در شهرستان زابل با ۲۵ رشته ورزشی آقایان و بانوان با شرکت یک هزار ورزشکار فعال شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه