اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

زیکو: حتی از ایران و الجزایر هم کمتر بودیم

زیکو: حتی از ایران و الجزایر هم کمتر بودیم
ستاره سابق تیم ملی برزیل به انتقاد شدید از مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، تیم ملی برزیل در حالی که امیدوار بود جام جهانی را در خانه نگهدارد در دیدار نیمه نهایی برابر آلمان شکست خورد و نتوانست در فینال ماراکانا حاضر باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ، تیم ملی برزیل در حالی که امیدوار بود جام جهانی را در خانه نگهدارد در دیدار نیمه نهایی برابر آلمان شکست خورد و نتوانست در فینال ماراکانا حاضر باشد.,
 
,
زیکو، ستاره سابق تیم ملی برزیل به انتقاد شدید از مسئولان فدراسیون فوتبال این کشور پرداخت. او درباره نتیجه ضعیف برزیل در جام‌جهانی گفت: اول از هر چیز به خاطر این نتیجه بسیار ناراحتم. بیش از این که از نتیجه 7 بر یک برابر آلمان ناراحت باشم از بی‌مسئولیتی سران فدراسیون فوتبال برزیل ناراحتم. پس از این نتیجه چه اتفاقی رخ داد؟ هیچ توضیحی داده نشد. آن‌ها فکر کردند مردم برزیل هیچ چیز نمی‌فهمند اما این طور نیست. به نظر من فدراسیون فوتبال برزیل نیازمند یک سونامی است. درست است یک مشکل وجود دارد اما پنهان کردن آن مشکل چه دردی را دوا می‌کند؟
,
 
,
زیکو در ادامه گفت: مشکل سران فوتبال برزیل این است که به حرف هیچ کس گوش نمی‌دهند و حرف خودشان را می‌خواهند به کرسی بنشانند. فدراسیون فوتبال برزیل نقدپذیر نیست و اقداماتی در سال‌های گذشته انجام داده است که تنها می‌توانیم آنها را احمقانه بخوانیم. در حال حاضر بازیکن خوب نقش زیادی ندارد بلکه شما باید ذهنیت پیروزی داشته باشید. تا وقتی بازیکنان‌تان به خودشان باور نداشته باشند و ذهنیت پیروزی نداشته باشند مطمئن باشید پیروز نمی‌شوند.
,
 
,
ستاره تیم ملی برزیل در سال‌های 1982 و 1986 در ادامه گفت: مشکل دیگر اسکولاری است که هیچ جایگزینی ندارد. او در این جام اشتباه‌های زیادی کرد. اسکولاری فکر کرده بود چون قهرمان جام کنفدراسیون‌ها شده می‌تواند با همان شیوه به قهرمانی جام جهانی هم برسد اما این یک نگاه کوته‌بینانه بود. دست برزیل برای حریفانش رو شده بود. همه می‌دانستند با توجه به بازی در جام کنفدراسیون‌ها این تیم قرار است به چه شکل در جام جهانی بازی کند. شما ببینید ما حتی برابر تیم‌هایی مثل شیلی و مکزیک هم نتوانستیم فوتبال خوبی را به نمایش بگذاریم و برابر آلمان که بدترین نتیجه را کسب کردیم. ما حتی از ایران و الجزایر هم در این جام کمتر بودیم. شما دیدید ایران برابر آرژانتین چقدر شجاعانه بازی کرد و یا حتی الجزایر برابر آلمان چه فوتبال شجاعانه‌ای را به نمایش گذاشت اما ما به هیچ وجه در این جام شجاعانه بازی نکردیم.
,
 
,
زیکو در ادامه گفت: مشکل ما در برزیل این است که مربی تربیت نمی‌کنیم. مدرک مربی‌گری من در ژاپن به من داده شد. آنجا دوره‌های طولانی مدتی برای مربیان برگزار می‌کنند اما در برزیل این طور نیست. ما از کسانی که فوتبال نمی‌فهمند می‌خواهیم تا به مربیان ما فوتبال آموزش دهند. خودمان فکر می‌کنیم که همه چیز می‌دانیم اما این طور نیست. باید قبول کنیم که خیلی‌ها هستند که بیش از ما برزیلی‌ها فوتبال را می‌فهمند و باید از آنها استفاده کنیم. کسانی مثل یوهان کرایف، پل برایتنر و پپ گواردیولا.
,
 
,
سرمربی سابق تیم ملی ژاپن در ادامه گفت: مشکل دیگر برزیل نبود یک بازیکن شماره 10 در این تیم است. یک هافبک بازیساز که بتواند بار تیم را به دوش بکشد. ما بازیکنی نداریم که بتواند بازیسازی کند و از موقعیت‌های کوچک فرصت گل بسازد. شما نگاه کنید هلند بازیکنی مثل اسنایدر را دارد. کلمبیا بازیکنی مثل جیمز رودریگس را دارد اما در برزیل بازیکنی نیست که بتواند بازیسازی کند.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه