اخبار داغ
  1. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  2. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  3. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  4. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  5. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  6. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  7. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  8. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  9. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  10. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  11. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  12. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  13. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  14. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  15. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  16. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  17. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  18. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  19. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  20. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس

حمایت از تولید باعث کاهش تورم می شود/ دولت با جمع‌آوری نقدینگی مردم را به سرمایه‌گذاری تشویق کند

حمایت از تولید باعث کاهش تورم می شود/ دولت با جمع‌آوری نقدینگی مردم را به سرمایه‌گذاری تشویق کند
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: حمایت از تولید باعث کاهش تورم می‌گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا سید باقر حسینی در گفت و گو با اوشیدا در خصوص در تحلیل اعلام کاهش 2.6 درصدی نرخ تورم از سوی بانک مرکزی اظهار داشت: این کاهش در بعضی از زمینه ها درست و برخی از کالاهای اساسی بعنوان میزان و معیار قرار گرفته که در کنترل دولت است اما حقیقت امر این است که در سبد کالای مردم که از ضروریات است باید خودش را نشان دهد.
وی با اشاره به اینکه تورم در بعضی از اجناس کاهش پیدا کند، افزود: دولت باید تلاش کند که در این راستا اقداماتی انجام گیرد،چون مردم آنچه را که می بینند چیزهایی است که روزمره با آن سروکار دارند.
حسینی با اشاره به ادعای دولت در ارتباط با وضعیت بهبود اقتصادی در شش ماهه دوم سال 92 بهتر از شش ماهه اول خاطر نشان شد:  از مشکلات فراروی دولت مسئله اجرای فاز دوم هدفمندی است،در برخی موارد شاهد افزایش هزینه ها بودیم،از جمله افزایش هزینه های حمل و نقل و جابجایی که طبیعی است و شاید تنها کاری که دولت می کند این است که اجازه ندهد بیش از درصدی که متناسب با این افزایش قیمت است تغییر کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان نمود: رکود و تورم در کشور وجود دارد و باید تلاش کرد با حمایت از بخش تولید این مشکل را کاهش داد.
وی با تاکید بر اینکه دولت قول داده تا پایان سال 93 نرخ تورم به 15 درصد کاهش یابد،افزود: امیدواریم این اتفاق بیافتد ،اما شرایط فعلی مطلوب نیست،برای اینکه به این حد برسیم باید همکاری داشته باشیم تا تورم مهار و کنترل شود.
حسینی با اشاره به اینکه نمایندگان باید با مهار تورم در جهت بهبود وضعیت معیشتی مردم تلاش کنند بیان داشت: امیدواریم دولت بتواند برنامه های خود را اجرا کند تا تورم کنترل و کاهش پیدا کند.
نماینده مردم سیستان با اشاره به اینکه دولت باید بحث تولید را جدی بگیرد، گفت: این فشارها به واسطه تحریم ها که این تورم کاذب که به جهت صرفا مسائل سیاسی و مذاکرات 5+1 است ،این می شود که اگر ما به تولید داخل اهمیت دهیم این مسائل تاثیر چندانی نخواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه دولت باید یک کار اساسی و حساب شده را انجام دهد نه اینکه به شیوه های قبل به دنبال شوک درمانی باشد اظهار داشت: جمع آوری نقدینگی یکی از این کارهاست، اعتماد در بین مردم باید ایجاد شود که نقدینگی خود را به تولید اختصاص دهند و این کمک بزرگی به دولت خواهد شد.
انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه