logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عزل یا استعفای فرماندار چرام از شایئه تا واقعیت/معاون استاندار: فرماندار هنوز استعفا نداده است/ مراسم تودیع و معارفه فرماندار واقعیت ندارد

عزل یا استعفای فرماندار چرام از شایئه تا واقعیت/معاون استاندار: فرماندار هنوز استعفا نداده است/ مراسم تودیع و معارفه فرماندار واقعیت ندارد
در پی خبرهایی مبنی بر استعفای فرماندار چرام و معارفه معاونش در برخی از سایت های محلی و کانال های تلگرامی ، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد این موضوع را تکذیب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس ، بعد از انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و ریاست جمهوری و به خصوص در روزهای گذشته خبرهایی مبنی بر استعفای فرماندار چرام منتشر شد اما تاکنون مسئولان استانی این موضوع را رد و تایید نکرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, ,

حال امروز نیز خبری مبنی بر معارفه داریوش پاداش معاون فرماندار چرام از سوی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به عنوان سرپرست فرمانداری چرام منتشر شد که این خبر از سوی فتاح محمدی معاون سیاسی و امنیتی استاندار استان تکذیب شد.

,

در این خبرها اشاره شده بود که فرماندار چرام به دلایل خاصی به خصوص بیماری استعفا داده که در همین رابطه معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: فرماندار چرام هنوز استعفا نداده است.

,

فتاح محمدی افزود: وی کسالت و بیماری دارد و نمی تواند در محل کار خودش حضور یابد و الان معاون فرماندار به جای وی انجام وظیفه می نماید. 

, فتاح محمدی افزود: وی کسالت و بیماری دارد و نمی تواند در محل کار خودش حضور یابد و الان معاون فرماندار به جای وی انجام وظیفه می نماید. ,

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فرماندار چرام با توجه به بیماری که دارد آیا استعفا می دهد، اظهار کرد: هنوز که وی استعفا نداده است.

,

معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هنوز برنامه ای برای تغییر فرمانداران و مدیران کل استانی نداریم.

,

به گزارش این پایگاه خبری ابراهیم فتاحپور اولین فرماندار دولت تدبیر و امید در شهرستان چرام بوده است و حال به دلایل بیماری و کسالتی که دارد استعفا داده است.

,

براساس اخبار منتشر شده در سایت های محلی استان مراسم تودیع و معارفه فرمانداران قدیم و جدید شهرستان چرام امروز عصر ساعت ۱۸با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در سالن شبکه بهداشت و درمان چرام برگزار می شود.

,

داریوش پاداش دارای ۱۹سال سابقه کار در وزارت کشور و   دارای سوابق کاری در فرمانداری کهگیلویه و چرام می باشد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه