به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چرام،سید کرامت الله کریمی نسب مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی چرام اظهار کرد:مسائل سیاسی زمان نمی شناسد و امکان دارد در ساعت های پایانی تصمیمات دیگری گرفته شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چرام,وی با اشاره به صحبت های معاون سیاسی امنیتی استان مبنی بر عدم برگزاری تودیع و معارفه فرماندار چرام تصریح کرد:صحبت های آقای فتاح محمدی معاون سیاسی امنیتی استان قابل دفاع است و حتما آقای محمدی اطلاعات دقیق داشته که صحبت کرده و نهایتا برای تصمیم گیری سیاسی که در مسیرهای که گرفته شد،نهایتا بحث فرمانداری چرام انتخاب شد.
,این مسئول با اشاراه به اینکه مدتی فرماندار چرام در این شهرستان حضور نداشتند، افزود:علت تغییر فرماندار فعلی مسائل شخصی و مشکلاتی که خودشان داشتند و از مدت ها پیش گفته بودند که میخواهند دیگر فرماندار نباشد و ما از وی خواهش کردیم انتخابات را برگزار کند.
, .,کریمی نسب ضمن محکوم حادثه تروریستی در تهران و تسلیت به مناسبت ترور شهدای این حادثه، گفت:تروریسم در هر قامتی و لباسی محکوم است.این مسئله اتحاد ملت ایران را بیشتر کرد و نشان داد پای کشورهای غربی به ویژه اسرائیل و آمریکا در همکاری و هماهنگی با تروریست مشهود است.
, .,وی افزود:به کوری چشم دشمنان استحکام کشور حفاظت است و رهبر معظم انقلاب با صحبت های خود اجازه نمیدهد خدشه ای به این انسجام ملی وارد شود.
,مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با سند ۲۰۳۰ مبنی بر بندهایی که مغایرت با قانون اساسی دارند،اظهار کرد:قطعا اگر بندهایی از این سند مشکل داشته باشد مقامات بالایی آن را حل می کنند و مشکلات آن مرتفع می شود.
, .,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه