logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بازیگر سینما و تلویزیون:

محصولات شبکه خانگی تیغ دو لبه است/برخی از تولیدات شبکه خانگی سبب بی اعتمادی مردم می شود

محصولات شبکه خانگی تیغ دو لبه است/برخی از تولیدات شبکه خانگی سبب بی اعتمادی مردم می شود
برخی افراد دنبال افزایش سطح فرهنگی در تولیدات خود نیستند و بیشتر هدفشان کسب منفعت اقتصادی و دیده شدن نام خودشان است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آرش میراحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار هنری تهران نیوز در ارتباط با تاثیر تولیدات شبکه خانگی در فرهنگ مخاطب اظهار داشت: اخیرا سریال‌های حرفه‌ای و حساب شده‌ای مثل شهرزاد آمده‌اند که بازار شبکه خانگی را متحول کرده‌اند؛ برخی از کارهای این چنینی که با برنامه‌ریزی تولید می‌شوند؛ اعتمادسازی می‌کنند و کم‌کم مخاطبان را به شبکه خانگی علاقه‌مند می‌کنند؛ و همین امر سبب می‌شود بازار شبکه خانگی رونق پیدا کند. به هر حال این شبکه هم یک جریان اقتصادی است و اگر در مسیر درستی قرار گیرد؛ چرخه‌ای به جریان می‌افتد که به سود کل جامعه هنری کشور است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی همچنین درباره ضعف تولیدات شبکه خانگی گفت: متاسفانه برخی از افرادی که پشت درهای بسته مانده اند و راه ورود به تلویزیون و سینما را ندارند از کانال محصولات این شبکه وارد عرصه هنر می شوند؛ این افراد هم فقط بازیگران را شامل نمی‌شوند؛ حتی سرمایه گذاران بی‌تجربه نیز از این مسیر وارد کار می‌شوند؛ این افراد هم طبیعتاً دنبال افزایش سطح فرهنگی در تولیدات خود نیستند و بیشتر هدفشان کسب منفعت اقتصادی و دیده شدن نام خودشان است؛ حداقل همه می‌دانیم که بالا بردن سطح فرهنگی برای این قشر از اولویت‌های کار نیست. این افراد علاوه بر اهداف متفاوتی که در تولید آثار شبکه خانگی دارند؛ سواد و تجربه ناکافی هم نتیجه کار آن‌ها را بی‌کیفیت‌تر می‌کند؛ و مسلماً این رویداد به شکل ناهنجاری و ضدفرهنگ‌ها ضربات بدی به بدنه هنری کشور وارد می‌سازد و رفته رفته اعتماد مردم را نیز از بین خواهد برد.

,

 بازیگر پر سابقه کشورمان افزود: ممکن است برخی از عوامل این کارها، ذائقه مردم را نشنساند و حتی در پاره‌ای از تولیدات سبب تغییر و تخریب این ذائقه شوند؛ ضمن این که در مردم بی‌اعتمادی ایجاد می‌کنند؛ فیلم‌ها یا سریال‌هایی با کیفیت پایین که به بازار می‌آید؛ مردم را بی‌اعتماد می‌کند؛ خیلی از آن‌ها می‌گویند شبکه خانگی اصلاً کارهای خوبی ارائه نمی‌دهد و انگار صرفاً تجارت شده است. آن‌ها هدف از این بازار را فروش یک دی وی دی و کسب سود می‌دانند؛ البته خود آن‌ها بهتر از هر کسی تفاوت محصول فرهنگی و با کیفیت را متوجه می‌شوند ولی نباید اجازه دهیم این نگرش در بین آن‌ها پیش آید که نگاه منفی نسبت به شبکه خانگی پیدا کنند.

,

بازیگر سریال‌های طنز کشور، در ارتباط با ورود برخی از بازیگران فیلم با هزینه‌های شخصی گفت: فضا برای ورود بازیگران با پول، در شبکه خانگی فراهم‌تر است؛ البته این پدیده مدت‌هاست وجود دارد اما شبکه خانگی راه ورود مناسب‌تر برای افرادی بی‌استعدادی است که صرفاً با استطاعت مالی وارد فضای هنری کشور می‌شوند؛ همین امر سبب می‌شود کارهای با کیفیت پایین‌تری تهیه شوند؛ بارها از دست افراد در کارها وجود داشته‌اند که به رفع مشکلات مالی کمک کرده‌اند و نقش کوتاهی هم در کار ایفا کرده‌اند؛ کیفیت کار پایین می‌آید ولی برخی اوقات چاره دیگری نمی‌ماند. البته من تجربه حضور در این گونه کارها را داشته‌ام و از نزدیک شاهد حضور این افراد کم تجربه هنری بوده‌ام؛ کارهایی که بازیگر پولی داشته‌اند و سرمایه‌گذار هم فردی بوده که اصلاً با فضای هنری آشنایی نداشته و برای اولین بار برای این که اسم و رسمی پیدا کند هزینه این چنینی کرده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه