logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نمایشگاه بزرگ صنایع دستی بانوان یزد آغاز به کار کرد

نمایشگاه بزرگ صنایع دستی بانوان یزد آغاز به کار کرد
معاون صنایع دستی میراث فرهنگی یزد گفت: استان یزد با برگزاری دوره‌های منظم و منسجم در زمینه رشته‌های مختلف گردشگری و جذب کارآموزان، سعی در ایجاد توسعه هرچه بیشتر در این صنعت دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدرسا، نمایشگاه بزرگ صنایع دستی تولید شده توسط بانوان یزد در مرکز آموزش شماره یک صنایع دستی یزد آغاز به کار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دا, یزدرسا, .,

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد در مراسم افتتاح نمایشگاه صنایع دستی بانوان یزد با بیان اینکه در سال‌های گذشته صنایع دستی رو به فراموشی سپرده شدند و اکنون باید احیا شوند، افزود:  از جمله راهکارهایی که در زمینه توسعه و ترویج این صنعت بسیار سودده و پرمخاطب وجود دارد، ایجاد زمینه برای جذب هنرآموزان به رشته‌های مخلتف صنایع دستی است.

, .,

, ,

دهقان مهرجردی ابراز کرد: استان یزد با برگزاری دوره‌های منظم و منسجم در زمینه رشته‌های مختلف گردشگری و جذب کارآموزان، سعی در ایجاد توسعه هرچه بیشتر در این صنعت دارد.

,

وی در پایان افزود: استان یزد ظرفیت‌های بسیار زیادی در این زمینه دارد که باید از این ظرفیت‌ها به درستی استفاده کرد.

, .,

تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، رودوزی‌های سنتی، گلیم بافی، معرق و منبت چوب، مینای مس و مینای سفال، زیورآلات سنتی، نقاشی روی چرم، قلم زنی روی مس و سراجی سنتی از جمله آثار و رشته‌هایی است که در این نمایشگاه در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است.

, .,

, , ,

علاقه‌مندان به بازدید از این نمایشگاه می‌توانند تا سوم تیر هر روز از ساعت 9 صبح تا 18 به مرکز آموزش شماره یک صنایع دستی یزد واقع در بلوار منتظر قائم، نرسیده به چهارراه مهدیه، کوچه نقیب‌زاده مراجعه کنند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه