logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل میراث فرهنگی استان قزوین:

بیش از 70 درصد شاغلان حوزه صنایع دستی بانوان هستند

بیش از 70 درصد شاغلان حوزه صنایع دستی بانوان هستند
مدیرکل میراث فرهنگی استان قزوین بیان کرد: بیش از 70 درصد از شاغلان حوزه صنایع دستی را بانوان تشکیل می‌دهند که برخی از آنها سرپرست خانوار هستند و باید با برنامه‌های دانش افزایی و اموزشی زمینه را برای افزایش کیفیت کار انها فراهم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی حضرتی در گفت‌وگو با  صبح قزوین با اشاره به شعار سال 96 با عنوان " اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال گفت: صنایع دستی برای ایجاد فرصت اشتغال یک ظرفیت بی پایان است که دارای دو وجه فرهنگی و اقتصادی است و به یک اعتبار نماد فرهنگ ایرانی به شمار می‌رود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: طی سال‌های اخیر صنایع دستی کشور تا حدودی از شکل کاربردی خارج شده و به جنبه‌های تزئینی آن بیشتر توجه می‌شود و رویکرد ساز مان میراث فرهنگی کشور در ابتدا احیای صنایع دستی با نگاه کاربردی آن بود؛ اما در حال حاضر بعد فرهنگی این صنعت است که بسیار مهم بوده و می‌تواند به عنوان بهترین سوغات و رهاورد برای گردشگرانی که به ایران سفر می‌کنند، مطرح شود. 

مدیرکل میراث فرهنگی قزوین اذعان کرد: تغییر کاربری خانه‌های تاریخی برای راه اندازی بازارچه‌های فروش صنایع دستی و مراکز اقامت و پذیرایی، تجربه ای موفق است.

وی ادامه داد: تغییر کاربری خانه‌های تاریخی برای استقرار صنایع دستی و صنعت گردشگری مانند هتل خانه سنتی بهروزی، تجربه بسیار موفقی بود که با شناسایی حدود 65 خانه تاریخی و بسیاری از سراهای شهری می‌توانیم برای آنها کاربریهای اقامتی و پذیرایی تعریف کرده و به نحوه شایسته از آنها بهره برداری کرد.

افتتاح هتل آپارتمان 200 تختی تا عیدفطر
این مسئول بیان کرد: نوروز 966 عید متفاوتی برای شهر قزوین بود و همه ما توانستیم افزایش حضور گردشگران داخلی و خارجی را در شهر تجربه کنیم که در صورت توسعه فضاهای اقامتی و پذیرایی می‌توانیم شاهد افزایش آمار گردشگران در سال‌های آینده باشیم.

وی اضافه کرد: تا عید سعید فطر یک مجموعه 200 تختی هتل آپارتمان در خیابان تبریز به بهره برداری خواهد رسید و چند هتل 2 و 3 ستاره نیز در حال تکمیل است که امیدواریم تا پایان شهریور به بهره برداری برسد. 

حضرتی صنایع دستی را هنر صنعتی زن محور خواند و گفت: بیش از 70 درصد از شاغلان حوزه صنایع دستی را بانوان تشکیل می‌دهند که برخی از آنها سرپرست خانوار هستند و باید با برنامه‌های دانش افزایی و اموزشی زمینه را برای افزایش کیفیت کار انها فراهم کرد.

وی با اشاره به لزوم فرهنگ سازی برای خرید محصولات صنایع دستی خاطرنشان کرد: هم اکنون باید شرایطی فراهم شود تا هنرمندان بتوانند محصولات تولیدی خود را فروخته و یا به خارج از کشور صادر کنند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
, افتتاح هتل آپارتمان 200 تختی تا عیدفطر,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه