logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول بسیج جامعه پزشکی اصفهان خبر داد؛

برپایی ۱۶ ایستگاه سلامت ویژه شب‌های قدر در استان اصفهان

برپایی ۱۶ ایستگاه سلامت ویژه شب‌های قدر در استان اصفهان
مسئول بسیج جامعه پزشکی اصفهان گفت: به منظور برپایی مراسم شب‌های قدر ۱۶ ایستگاه سلامت در استان اصفهان خدمات رایگان بهداشتی، درمانی و آموزشی را به احیاء کنندگان ارائه می‌دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن حجتی، مسئول بسیج جامعه پزشکی اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور درباره برنامه‌های ویژه شب‌های قدر در این استان گفت: امسال در شب‌های قدر ۱۶ ایستگاه سلامت را در کل استان برگزار می‌کنیم تا خدمات رایگان بهداشتی، درمانی و آموزشی لازم را به عموم احیاء کنندگان ارائه دهند.

 

وی در ادامه درباره مکان برپایی ایستگاه‌های سلامت در استان اصفهان بیان کرد: این ایستگاه‌های سلامت در شهرستان‌های نجف آباد (میدان امام و گلستان شهداء)، خمینی شهر(مسجدجامع)، کاشان(مصلی)، لنجان(مسجدجامع)، فریدن(مصلی)، شاهین شهر (مسجدجامع)، فلاورجان(گلستان شهداء)، نائین(مصلی)، اردستان(مسجدجامع)، شهرضا(گلستان شهداء)، گلپایگان(مصلی)، سمیرم(مسجدجامع) و در کلانشهر اصفهان نیز در سه منطقه بهارستان، گلستان شهداء و میدان امام(ره) برپا خواهند شد.

 

حجتی، بر این موضوع تاکید کرد که در تمامی این ایستگاه‌های سلامت تیم کامل پزشکی و آموزشی شامل پزشک عمومی، پرستار زن و مرد، مشاور، روانشناس، ماما، کارشناس دارویی و کارشناس بهداشت محیط حضور خواهند داشت.

 

این مقام مسئول ادامه داد: همچنین خدماتی مانند ویزیت رایگان، کنترل قند و فشار خون، کنترل BMI، مشاوره، ویزیت مامائی، آموزش‌های تغذیه و بهداشتی و سبک زندگی ارائه خواهد شد.

 

مسئول بسیج جامعه پزشکی اصفهان درباره ارجاع بیماران به مراکز درمانی در شب‌های قدر خاطرنشان کرد: در شهرستان‌ها ارجاع بیماران با هماهنگی رئیس شبکه و بیمارستان اصلی شهر انجام می‌شود و در شهر اصفهان نیز با هماهنگی ریاست دانشگاه علوم پزشکی ابلاغ جهت پذیرش بیماران احتمالی به سه بیمارستان الزهرا، کاشانی و نور داده شده است.

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه