به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "شادمهر کاظم زاده" نماینده حوزه جنوبی استان ایلام در حاشیه این مراسم به سیمره خبر گفت: برای ساخت این دو مرکز اعتباری بالغ بر 16 میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت بهداشت و تملک دارائیهای شهرستان پیش بینی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمره خبر ,,
وی اظهار کرد: هرکدام از واحدهای بهداشتی در زمینی به مساخت 350 متر مربع بصورت دو طبقه ساخته می شود.
,,
کاظم زاده افزود: این دو مرکز جامع سلامت پس از ساخت تمامی خدمات بهداشتی و درمانی را به جمعیت چهار هزار نفری این دو روستا ارائه می دهد.
,,
وی تصریح کرد: یکی از اهداف مهم بهداشتی احداث و تجهیز مراکز ساختمانی بهداشتی شهری و روستایی درشهرستان است.
,,
نماینده حوزه انتخابیه دهلران با بیان اینکه احداث این دو ساختمان تحولی اساسی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان محسوب می شود،خاطرنشان کرد: با بهره برداری از این پروژه امکان ارائه خدمات و دسترسی مردم به امکانات بهداشتی تسهیل خواهد شد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه