اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس دانشگاه زابل:

کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی در راستای اقتصاد مقاومتی

کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی در راستای اقتصاد مقاومتی
رئیس دانشگاه زابل عنوان کرد: دانشگاه زابل تلاش ویژه ای جهت کارآفرینی و ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان در راستای اقتصاد مقاومتی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا؛ موسی بهلولی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: رسالت دانشگاه زابل فراتر از زمینه های رایج آموزشی و پژوهشی است به طوری که در حال حاضر دارای مسئولیت های مضاعفی همچون نقش آفرینی های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، ارتباط مستمر با بزرگان و سران طوایف سیستان و نیز اعمال سیاست های ترویجی در چارچوب اقتصاد مقاومتی می باشد.

وی افزود: دانشگاه زابل تلاش ویژه ای جهت ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان دارد به طوری که به مبحث کارآفرینی به عنوان یکی از مسائل مهم در حوزه آموزشی توجه کرده و پیگیری هایی جهت ارائه واحد های درسی تحت عنوان کارآفرینی در سیستم آموزشی ارائه کرده و بستر سازی لازم جهت تاسیس دانشکده ای در این حوزه و جذب دانشجو در رشته های مربوطه را داشته است.

بهلولی با بیان اینکه در ایام نوروز ۳۰ هزار نفر از هامونک بازدید کرده اند، خاطرنشان کرد: تکمیل سالن ۸۰۰ نفری همایش های بین المللی آیت الله هاشمی رفسنجانی، کاشت درخت زیتون و کارگاه تولید روغن زیتون، پرداخت مطالبات پژوهشی اعضای هیات علمی، مرمت و بازسازی قلعه رستم، افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی و فعال بودن تمام پروژهای عمرانی از جمله اقدامات دانشگاه زابل در دو سال اخیر به شمار می رود.

رئیس دانشگاه زابل تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی به عنوان یک ضرورت ملی است بنابراین فعالیت های انجام شده توسط دانشگاه زابل به ویژه در حوزه گیاهان دارویی و تکثیر، تولید و فرآوری زیتون از مصادیق ورود موکدانه دانشگاه در این راستا به شمار می رود.

وی بیان کرد: خود کفایی در بحث تولید نهال زیتون جهت تامین نیاز های مردم و فرهنگ سازی جهت ترویج الگوی کاشت این گونه ی سازگار با شرایط جوی منطقه و نیز راه اندازی صنایع تکمیلی وابسته همچون استحصال روغن زیتون و برنامه ریزی جهت اجرایی کردن امکان تولید کنسرو زیتون و نیز بسته بندی گیاهان دارویی توسط دانشگاه زابل در راستای اقتصاد مقاومتی به شمار می رود.

بهلولی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی منجر به اشتغال پایدار و آبادانی منطقه خواهد شد بنابراین دانشگاه زابل با تمام توان در این راه گام برمی دارد.

در ادامه اله بخش معاون پژوهشی دانشگاه نیز گفت: پرداخت پژوهانه برای حمایت از فعالیت های پژوهشی، تشویق و ارج گذاری پژوهش ها و اختراعات و دسترسی به بیش از ۲۰ پایگاه اطلاعات جهانی، دسترسی به سه میلیون کتاب الکترونیکی و تشویق و ارج گذاری به پژوهشگران سبب شده تا مقالات این دانشگاه در سایت های معتبر جهانی چاپ شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه