logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دهگلان:

دهگلان در زمینه فعالیت قرآنی وفرهنگی دارای رتبه دوم استانی است

دهگلان در زمینه فعالیت قرآنی وفرهنگی دارای رتبه دوم استانی است
سرپرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی د هگلان گفت: دهگلان در زمینه فعالیت قرآنی وفرهنگی دارای رتبه دوم استانی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دهگلان شیدا، به مناسبت ماه مبارک رمضان به همت اداره  فرهنگ وارشاد اسلامی دهگلان از فعلان و پیشکسوتان قرآنی این شهرستان در سالن اجتماعات این اداره تجلیل شد.

کانون

 در این مراسم آرش جوانمردی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دهگلان ضمن تبریک ماه پر خیر و برکت رمضان ضمن قدر دانی از فعلان و پیشکسوتان قرآن اظهار داشت: در کشور  ایران اسلامی به ازای هر 1200 نفر یک مسجد و مکان فرهنگی وجود دارد اما در استان کردستان به ازای هر 530 نفر یک مسجد و مکان فرهنگی وجود دارد که دهگلان دراین زمینه یکی از شهرستانهای برتر استان است.



سر پرست اداره فرهنگ وارشاد اسلامی دهگلان افزود: در شهرستان دهگلان حدود 134 مسجد و اماکن فرهنگی وجود دارد و از سال 90 تاکنون کانونهای فرهنگی مساجد از 18 کانون به 74 کانو فرهنگی ارتقاء یافته است.


 وی در ادامه گفت: علاوه بر این 34 کانون فرهنگی مجوز  4 کانون خانه نور برای برای روستاهای شهرستان گرفته شده  و دو کانون تخصصی (کانون هدای بلبان آباد در زمینه آموزش و کانون هنرهای تجسمی ) در شهر دهگلان است.

 

 جوانمردی با اشاره به فعالیت کلاسهای قرآنی گفت: در سطح  روستای شهرستان 29 کلاس قرآن درحال فعالیت هستند  و تا پایان ماه رمضان این کلاسها دایر می باشند .


سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: شهرستان دهگلان در زمینه فعالیت قرآنی بعد از شهرستان سنندج رتبه دوم استان را داراست و دهگلان نسبت به سایر استانها و حتی خود مرکزعلاوه بر فعالیت قرآنی در حوزه کانون فرهنگی مساجد بیشتر می تواند موثر باشد.

 

جوانمردی درادامه با اشاره به برگزاری کنگره فرهنگ روستا وعشایر به صورت کشور ی گفت: سهمیه شهرستان دهگلان در این کنگره معرفی 3 نفر از نخبگان فرهنگی وهنری  برای حضور در این کنگره است تا قابلییت آنان شناسایی وبه کشور معرفی شوند.

 

 در پایان مراسم از خادمان قرآنی و قاری خردسال آمیار سعیدی که مقام اول صوت و لحن در قرائت قرآن راکسب کرده بود تجلیل شد.

 


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دهگلان شیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه