logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس:

تحریم جدید آمریکا علیه ایران اقدام جدیدی نیست/دعوت از مردم برای حضور گسترده در راهپیمایی روز قدس

تحریم جدید آمریکا علیه ایران اقدام جدیدی نیست/دعوت از مردم برای حضور گسترده در راهپیمایی روز قدس
نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی گفت: تصویب طرح جامع تحریم ایران در سنای آمریکا، اقدام جدیدی نبوده، چرا که دشمن به دنبال بهانه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ولی‌الله نانواکناری درباره تصویب طرح جامع تحریم ایران در سنای آمریکا در گفت‌وگو با بلاغ، اظهار کرد: اقدامات سنای آمریکا، اقدام جدیدی نیست، چرا که مکرراً چنین مسائلی را دنبال کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با بیان اینکه آنان هر روز دنبال بهانه بودند، چرا که دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران دارند، افزود: بر اساس بهانه‌ای که دارند تصمیمات جدیدی در زمینه‌های مختلفی ازجمله حقوق بشر، موشک بالستیک، بمب اتم و سایر اتخاذ می‌کنند.

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آنها به‌دنبال تحریم‌ها هستند که با این اقدام بتوانند بدعهدی خود را دنبال کنند، تصریح کرد: این اقدام سنای آمریکا باید به تصویب ترامپ برسد که با تصمیمات عجولانه سعی می‌کند منطقه را به دست بگیرد.

نانواکناری ادامه داد: چندی پیش در عربستان 110 میلیارد دلار تجهیزات نظامی فروختند که در طول چند سال به 450 میلیارد دلار برسانند و در قطر نیز قرارداد نظامی بستند تا پولی به جیب بزنند؛ آنها تاجر مسلک هستند.

وی با تأکید بر اینکه باید این اقدام آمریکا را خنثی کنیم، خاطرنشان کرد: با توجه به فرمایش‌های مقام معظم رهبری باید نگاه ما به درون کشور باشد و براساس آن اقدامات لازم صورت گیرد و مسؤولان و مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه تصمیم‌های جدی در دستور کار خود دارند.

نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار در مجلس در پایان با اشاره به در پیش بودن روز جهانی قدس، گفت: همه افراد جامعه باید در روز جهانی قدس که نمادی برای مبارزه با استکبار است حضور گسترده‌ای داشته باشند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه