اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جزئیات تازه‌ترین جنایات آل سعود در قطیف

جزئیات تازه‌ترین جنایات آل سعود در قطیف
نیروهای امنیتی و نظامی سعودی در ادامه حملات خود در شهر العوامیه، جنایت جدیدی را رقم زدند و رئیس شورای قرآنی این شهر را به شهادت رساندند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نظامیان سعودی که ماه مبارک رمضان را با ترور شخصیت‌های برجسته در قطیف آغاز کرده بودند، در پایان این ماه، رئیس شورای قرآنی العوامیه را به شهادت رساندند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
نیروهای امنیتی و نظامی سعودی در ادامه حملات خود در شهر العوامیه، جنایت جدیدی را رقم زدند و رئیس شورای قرآنی این شهر را به شهادت رساندند.
,

پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه «نبأ» با انتشار این خبر طی گزارشی نوشت: روزهای العوامیه با قتل، ارعاب و ترور سپری می‌شود و نیروهای نظامی سعودی مشابه نیروهای تروریستی داعش، افراد مختلف را هدف قرار می‌دهند و در تازه‌ترین جنایتشان، روز شنبه در پایان ماه مبارک رمضان، «امین آل هانی» رئیس شورای قرآنی العوامیه به شهادت رساندند.

نظامیان سعودی که ماه مبارک رمضان را با منفجر کردن خودروی «فاضل حمادة» و «محمد الصویمل» در «القطیف» و ترور آنها آغاز کرده بودند، این ماه را با ترور امین آل هانی به اتمام رساندند.

رئیس شورای قرآنی العوامیه، یک شخصیت معروف به فعالیت‌های اجتماعی در العوامیه بود که به ضرب گلوله نظامیان سعودی، به شهادت رسید. نظامیان سعودی به سوی او در خودرویش شلیک کردند که این تیراندازی موجب زخمی شدن او و آتش گرفتن خودرویش شد.

وی که به دلیل جراحت قادر به خارج شدن از خودرو نبود به شهادت رسید.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
منبع: فارس
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه