logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

روایت گرمای آزار دهنده وسایل عمومی؛

انتقاد مردم پرند از قهر اتوبوس ها و تاکسی ها با کولر

انتقاد مردم پرند از قهر اتوبوس ها و تاکسی ها با کولر
مردم پرند برای تردد در سطح شهر و تردد به تهران و انجام کارهای جاری خود به جای استفاده از خودروی شخصی و تک سرنشین از تاکسی، ون، اتوبوس و قطار شهری استفاده می کنند و نخستین و کمترین حق مردم برخورداری از سیستم سرمایشی و گرمایشی است که ضعف زیادی در این رابطه به ویژه در بخش اتوبوس و تاکسی ها وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار اجتماعی رباط نیوز یکی از شهروندان با انتقاد از استفاده نکردن رانندگان وسایل عمومی از سیستم سرمایشی خودرو گفت: در حالی که این روزها گرما در پرند به شکل آزاردهنده‌ای وجود دارد اما رانندگان تاکسی بدون توجه به این مسئله از روشن کردن کولر خودداری می‌کنند در حالی که نشستن در یک فضای کوچک به اسم تاکسی آن هم در گرمای بیش از ۳۰ درجه غیر قابل تحمل است. آزاردهنده‌تر اینکه برخی از تاکسی‌ها نه تنها از کولر استفاده نمی‌کنند، بلکه بدون دستگیره پایین‌آورنده شیشه نیز هستند، بنابراین تا رسیدن به مقصد فقط باید عذاب کشید.
وی افزود: یکی از گلایه‌های تاکسی‌داران این است که مردم چرا کمتر از تاکسی استفاده می‌کنند که باید گفت یکی از دلایل اصلی آن امتناع برخی رانندگان از روشن کردن سیستم سرمایشی و گرمایشی است، بخصوص اینکه در تاکسی‌های خطی باید در این گرما دقایقی را برای تکمیل ظرفیت خودرو نشست، بدون اینکه راننده به گرمای غیر قابل داخل خودرو توجه کند.
یکی از فعالان امور حمل و نقل در پایانه مسافربری پرند در رابطه با گلایه‌های مطرح شده اظهار داشت: استفاده از کولر حسب درخواست مسافر الزامی است و راننده موظف است کولر را روشن کند، شهروندان می‌توانند موارد امتناع راننده را به سازمان مربوطه اطلاع تا برخورد لازم صورت گیرد.
وی در این رابطه که چرا روشن کردن کولر، فقط حسب درخواست مسافر از سوی راننده الزامی است، گفت: به این دلیل که ممکن است مسافری تمایلی برای استفاده از کولر نداشته باشد، اما اگر فردی درخواست کرد راننده موظف است حتماً این کار را انجام دهد و کولر را روشن کند.
وی تصریح کرد: کلیت موضوع مبنی بر اینکه رانندگان باید از سیستم گرمایشی و سرمایشی به هنگام خدمات‌رسانی به مسافران استفاده کنند را قبول داریم البته باید بیشتر فرهنگ‌سازی شود، ضمن اینکه در صورت مشاهده تخلف، برخورد می‌شود که این برخورد از اخطار قانونی، جریمه، تا تعلیق از خط و در نهایت خارج کردن خودرو از خط خواهد بود.
نباید فراموش کرد، ترویج و لزوم گسترش استفاده از حمل و نقل عمومی به عنوان یکی از راهکارهای اساسی حل معضل ترافیک و کاهش آلودگی هوا و ده‌ها مزیت دیگر آن، همواره از سوی متولیان مدیریت شهری مطرح بوده و هست و در صدر سفارش و تأکیدهای آنان قرار دارد پس با نظارت بیشتر بر وسایل گرمایشی و سرمایشی نقلیه عمومی خطوط تهران – پرند و بالعکس ودیگر مسیرهای داخلی پرند، فرهنگ استفاده از وسایل عمومی را توسعه دهیم.
انتهای پیام/ 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رباط نیوز,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه