logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل اوقاف قزوین:

شاهد جزیره‌ای عمل کردن نهادها در حوزه حجاب و عفاف هستیم

شاهد جزیره‌ای عمل کردن نهادها در حوزه حجاب و عفاف هستیم
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان قزوین با انتقاد از عملکرد نهادهای مسئول در حوزه حجاب و عفاف بیان کرد: در حوزه حجاب و عفاف شاهد جزیره‌ای عمل کردن نهادها هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی این اداره کل، صبح امروز(شنبه) با حضور حجت‌الاسلام غلامرضا عادل مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان قزوین، معاونین و سایر اعضاء در سالن جلسات این اداره برگزار شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,



 مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان قزوین در این جلسه اظهار کرد: حجاب به عنوان نمادی از عفاف در جامعه اسلامی مطرح است و به همین دلیل یکی از اولویت‌های نظام جمهوری اسلامی ایران، ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است تا حقوق شهروندی در جامعه رعایت شود. 


وی در ادامه به علل وجود خلأ در طرح عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: همانطور که بارها مقام معظم رهبری تأکید فرمودند و با توجه به اینکه کار فرهنگی هم زمان‌بر است و هم به نوعی دیربازده، لذا در بعد فعالیت‌های فرهنگی و در همه زمینه‌ها، هنوز حق مطلب را ادا نکردیم. 


عادل تأکید کرد: باید یک همت عمومی و عالی را برای گسترش این فرهنگ در جامعه ایجاد کنیم از مسئولان گرفته تا مردم، چرا که طرح گسترش فرهنگ عفاف و حجاب مختص به یک حوزه نیست که ما مسئولیت را فقط به یک دستگاه واگذار کنیم و سایرین کاری به این موضوع نداشته باشند بلکه به همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها به نوعی مرتبط می‌شود. 

این مسئول یکی از عوامل عدم موفقیت در گسترش اجرای این فرهنگ را جزیره‌ای دیدن و جزیره‌ای عمل کردن عنوان کرد و ادامه داد: گسترش فرهنگ عفاف و حجاب نیازمند یک نگرش نظام‌مند و سیستمی و عملکرد همه‌جانبه و نظام‌مند است.

وی اضافه کرد: بنابراین اگر بتوانیم این همت را در سطح مسئولان، مردم و متولیان فرهنگی ایجاد کنیم، می‌توانیم شاهد نتایج و نمودهای خوبی در این زمینه باشیم و تا زمانی که این باور درونی در مسئولان ایجاد نشود و این موضوع به عنوان یک دغدغه اصلی در جامعه مطرح نشود، مسلماً در عملکرد با مشکلاتی مواجه خواهیم بود. 

وی ادامه داد: در بحث حجاب و عفاف، سازمان‌های مسئول مختلفی وجود دارد که به صورت جزیره‌ای عمل می‌کنند و هیچ سازمان متولی وجود ندارد که در بحث حجاب و عفاف سازمان‌های مختلف را که به صورت جزیره‌ای عمل می‌کنند، دور هم جمع کرده تا راهکارهای عملی را برای مقابله نرم با بدحجابی اتخاذ کنند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه