logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در جلسه رونمایی از اپلیکیشن موبایلی اعتیاد مطرح شد:

برداشت سالانه بیش از 12 میلیون کیلو مواد مخدر در افغانستان/ استفاده از بسیج همگانی راه مقابله با اعتیاد در کشور

برداشت سالانه بیش از 12 میلیون کیلو مواد مخدر در افغانستان/ استفاده از بسیج همگانی راه مقابله با اعتیاد در کشور
معاون انتظامی استانداری سیستان بلوچستان با بیان اینکه براساس آمار های اطلاعاتی 250 هزار هکتار سطح زیر کشت مواد مخدر در افغانستان وجود دارد، گفت: اینکه از هر یک هکتار مواد مخدر بین 45 تا 50 کیلو مواد مخدر برداشت می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، علی اصغر میرشکاری ضمن قدردانی از موفقیت های ارزشمند امنیتی در حوزه ایران اسلامی در مراسم رونمایی از اپلیکیشن موبایلی اعتیاد اظهار داشت: عدم ارتباط گیری با فرد معتاد یکی از مشکلات اساسی در حوزه اجتماعی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , عصرهامون, ، علی اصغر میرشکاری ضمن قدردانی از موفقیت های ارزشمند امنیتی در حوزه ایران اسلامی در مراسم رونمایی از اپلیکیشن موبایلی اعتیاد اظهار داشت: عدم ارتباط گیری با فرد معتاد یکی از مشکلات اساسی در حوزه اجتماعی است.,

وی با بیان اینکه مواد مخدر در اصل یک پدیده شوم استکبار جهانی است، تصریح کرد: نقطه مهم کشت مواد مخدر مثلث طلایی و هلال طلایی است که شامل کشور های لائوس، برمه ویتنام ، پاکستان و افغانستان می باشد.

, وی با بیان اینکه مواد مخدر در اصل یک پدیده شوم استکبار جهانی است، تصریح کرد: نقطه مهم کشت مواد مخدر مثلث طلایی و هلال طلایی است که شامل کشور های لائوس، برمه ویتنام ، پاکستان و افغانستان می باشد.,
میرشکاری با بیان اینکه در سال های قبل از انقلاب مواد مخدر بیشتر مصرف می شد، خاطر نشان کرد: مصرف زیاد مواد مخدر باعث شده بود هویت اجتماعی مردم زیر سوال رود.
, میرشکاری با بیان اینکه در سال های قبل از انقلاب مواد مخدر بیشتر مصرف می شد، خاطر نشان کرد: مصرف زیاد مواد مخدر باعث شده بود هویت اجتماعی مردم زیر سوال رود.,
 
,
معاون انتظامی استانداری سیستان و بلوچستان افزود: براساس آمارهای جامعه اطلاعاتی ایران 250 هزار هکتار سطح زیر کشت مواد مخدر در کشور افغانستان وجود دارد.
 
,
,
وی با بیان اینکه از هر یک هکتار مواد مخدر بین 45 تا 50 کیلو مواد مخدر برداشت می شود، اضافه کرد: در برخی نقاط استان هم کشت مواد مخدر کشف کردیم.
 
,
,
وی با بیان اینکه مواد مخدر براساس بافت و آمارهای جامعه اطلاعاتی ایران 70 درصد وارد ایران می شود، گفت: به دلیل نزدیک تر و ارزان تر بودن مسیر مواد مخدر پس از ورود ، از ایران به اروپا ترانزیت می شود.
 
,
,
میرشکاری در ادامه در خصوص کشفیات مواد مخدر در سال های قبل اضافه کرد: در سال های 93، 94، 95 و 3 ماهه سال 96 به ترتیب 130 ، 160، 230 و 60 تن مواد مخدر توسط ماموران نیروی انتظامی کشف شده است.
 
,
,
وی با بیان اینکه قاچاق مواد مخدر در استان سبب شهادت 2 هزار نفر و نقص عضو و جانبازی 12 هزار نفر از جوانان استان شده است، اظهار داشت: حجم واردات این پدیده شوم یک طرف و افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی از سوی دیگر سبب خانمان سوزی بسیاری از مردم شده است.
 
,
,
معاون انتظامی استانداری سیستان و بلوچستان با بیان اینکه دو اتفاق در دنیا در حال روی دادن است، اضافه کرد: یکی افزایش سرانه مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی و دیگری کاهش سن اعتیاد که 70 درصد آن را جوانان 30 تا 45 سال  و 19 تا 34 سال تشکیل می دهند.
 
,
,
وی با بیان اینکه آمار مصرف مواد مخدر در زنان جامعه در حال افزایش است، خاطر نشان کرد: اولین مسئله مقابله با اعتیاد خانواده است که باید با مسئله مواد مخدر خانواده محور برخورد شود.
 
,
,
وی از دیگر راه های مقابله با اعتیاد را استفاده از بسیج همگانی دانست و افزود: ما باید از تمام توانایی ، قدرت و عظمت بسیج برای مقابله با اعتیاد استفاده کنیم چرا که بسیج یک کانون بسیار عظیم است که جایگاه اجتماعی -فرهنگی ارزشمندی دارد.
 
,
,
میرشکاری با بیان اینکه تعداد مراکز ترک اعتیاد از 90 مرکز به 300 مرکز افزایش یافته ، گفت: در هر نقطه ای فرد معتاد می تواند مراجعه و ترک اعتیاد نماید که براساس آمار بهزیستی 70 هزار معتاد در سطح استان از خدمات این سازمان بهره می برند.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه