logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

عضو فراکسیون ولایی مجلس:

رئیس جمهور به دنبال کسب امتیاز از غرب است/ آقای روحانی نصیحت می کنیم در این میدان بازی نکنید

رئیس جمهور به دنبال کسب امتیاز از غرب است/ آقای روحانی نصیحت می کنیم در این میدان بازی نکنید
عضو فراکسیون ولایی مجلس گفت: می خواهد به آن طرف آب پیام دهد که من تنها کسی هستم که می توانم در ایران جهت گیری شما را دنبال کنم و در واقع به دنبال کسب امتیاز از آن ها است؛ لذا ما نصیحت می کنیم که ایشان در این میدان بازی نکند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از "تیتریک"، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر با اشاره به صحبت های روحانی مبنی بر اینکه به جای قوی ترین کشور منطقه، باید در پی قوی تر شدن منطقه باشیم و تضاد صریح این مطالب با سند چشم انداز 1404  در گفتگو با خبرنگار "تیتریک"اظهار داشت: ما متاسف هستیم از اینکه رئیس جمهور به سمتی حرکت می کند که با سیاست های کلی کشور در یک راستا نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, تیتریک,
,

وی با بیان اینکه این اظهارات به دنبال صحبت های روحانی در زمان طرح برجام مطرح شده که رئیس جمهور درآن زمان گفته بود ما باید از تجربه برجام استفاده کنیم  و مسائل منطقه ای را هم بر اساس آن نسخه حل و فصل کنیم افزود: شخص رئیس جمهور و کسانی که در تیم مذاکره کننده هسته ای مسئولیت داشتند بارها و بارها به نحوی اظهار کردند که ما در موضوع مذاکرات و برجام آنچه که دادیم با آنچه را که گرفتیم برابری نمی کند.

,
 
,
رئیس جمهور به دنبال کسب امتیاز از غرب است/ آقای روحانی نصیحت می کنیم در این میدان بازی نکنید
,
رئیس جمهور به دنبال کسب امتیاز از غرب است/ آقای روحانی نصیحت می کنیم در این میدان بازی نکنید
, رئیس جمهور به دنبال کسب امتیاز از غرب است/ آقای روحانی نصیحت می کنیم در این میدان بازی نکنید,


 عضو فراکسیون ولایی مجلس افزود: در واقع ما به تعهدات  خود پایبند بودیم اما آن ها نه تنها به وظایفشان و تعهداتشان عمل نکردند و پایبند نبودند بلکه اخیرا با مصوبه مجلس سنای آمریکا، به دنبال تشدید تحریم ها علیه ملت ایران نیز هستند، بنابراین مشخص است که راهی که رفتیم نتیجه مطلوب را برایمان نداشته و شاید بتوانیم بگوئیم نزدیک به شکست نیز بوده وهست لذا باید گفت چرا از یک چنین نسخه ای بخواهیم برای مسائل منطقه ای کپی برداری کنیم.

حاجی دلیگانی تصریج کرد: از طرفی دیگر طرف های ما در مذاکرات هسته ای کاملا با طرف های ما در مسائل منطقه ای متفاوت هستند، به هر حال این مذاکرات با چه کسی می خواهد اتفاق بیافتد؛ با عربستانی که جنایت های زیادی در حق مردم ایران انجام داده و اقدامات و سناریوهای اهانت آمیزش علیه کشورمان تا روزهای اخیر ادامه داشته؟ کشوری که در زمان شهادت شهدای منا، به وزیر خارجه ما برای ورود به عربستان ویزا نداد و در زمانی که با زبان قدرت جمهوری اسلامی مواجه شد، اجازه ورود وزیر بهداشت ما را صادر کرد؟ و یا با نوچه های عربستان در منطقه باید مذاکره کرد؟

نماینده شاهین شهرافزود: این اظهارات روحانی در راستای برنامه ریزی آمریکا یی ها در سال 1997 است که آن ها  هفت برجام را برای دو محور تعیین کردند تا با تحمیل این برجام ها؛ یکی به سمت نرمالیزه کردن ایران پیش روند و دیگری انقلاب اسلامی ایران را از مسیر اصلی خود خارج کرده و کشورمان را به ژاندارم منطقه در راستای سیاست های آمریکا مبدل سازند و در نهایت پس از برجام هسته ای، برجام موشکی و غیره را مطرح کنند.

عضو فراکسیون ولایی مجلس با بیان اینکه کسانی که به دنبال این قضایا هستند باید بدانند که مسلمان ازیک سوراخ دو بار گزیده نمی شود افزود: ما تمرین مذاکره در برجام هسته ای را داشته ایم لذا مجددا چنین چیزی تکرار نخواهد شد که بخواهد به ضرر منافع کشور تصمیمی گرفته شود.

حاجی دلیگانی افزود: به نظر می آید رئیس جمهور با این اقدامات خود می خواهد به آن طرف آب پیام دهد که من تنها کسی هستم که می توانم در ایران جهت گیری شما را دنبال کنم و در واقع به دنبال کسب امتیاز از آن ها است؛ لذا ما نصیحت می کنیم که ایشان در این میدان بازی نکند.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه