اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان نیر مطرح کرد؛

مواد مخدر صنعتی تهدیدی بزرگ پیش‌روی جوانان

مواد مخدر صنعتی تهدیدی بزرگ پیش‌روی جوانان
سروان بدلی گفت: شیوع و گسترش شدید مصرف موادمخدر صنعتی در کشور، زنگ خطر را برای خانواده‌ها و جامعه به صدا درآورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیریمیز، جلسه پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی با همکاری نیروی انتظامی و کمیته امداد شهرستان نیر در کانون ولایت برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیریمیز, نیریمیز, نیریمیز,

در این جلسه سروان بدلی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان نیر با تشریح آسیب های اجتماعی شهرستان اظهار داشت: امروزه مصرف موادمخدر از روش سنتی خارج شده و به سمت مواد صنعتی در حال حرکت است که گسترش روز افزون این مواد مخدر صنعتی زنگ خطر را برای جوانان و خانواده ها به صدا دراورده است.

,

 

,

 رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان نیر اظهار داشت: بنا به دلایل و عوامل گوناگون وضعیت اعتیاد و مصرف مواد مخدر در بین جوانان و خانواده‌ها نگران‌کننده است و ما شاهد گرایش و افزایش مصرف مواد مخدرهای صنعتی و شیمیایی در بین جوانان و نوجوانان هستیم و همه بررسی‌ها و پژوهش‌های بیانگر تغییر الگوی مصرف از سمت سنتی به صنعتی است که این امر نگرانی‌های بین افراد و خانواده‌ها را افزایش داده است؛ یعنی الگوی مصرف به سمت مواد پرخطر صنعتی سوق داده‌شده است که در این زمینه باید برنامه‌ریزی‌های دقیق و اساسی و علمی انجام گیرد.

,

 

,

وی افزود: افزایش گرایش جوانان به سمت مصرف مواد مخدر صنعتی زنگ خطر و هشداری برای جوانان، خانواده‌ها و به‌طورکلی جامعه است که در این راستا و مقابله با این پدیده شوم اجتماعی همکاری و هماهنگی و مشارکت بیشتر همه دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف دولتی و غیردولتی و مردم‌نهاد ضروری است و هرگونه کم‌توجهی در این زمینه می‌تواند آسیب‌ها و عوارض گوناگون فردی و اجتماعی را برای خانواده‌ها و جامعه به دنبال داشته باشد.

,

 

,

یحیی همزه اربابی مدیر کمیته امدادشهرستان نیر نیز در این همایش با یادآوری بلایای اعتیاد تاکید کرد: تربیت فرزندان با اخلاق اسلامی، غنی سازی مناسب اوقات فراغت دانش آموزان و دانشجویان و آشنایی والدین با آسیب های مواد مخدر جدید صنعتی می تواند خانواده ها را از گزند این بلای خانمانسوز در امان نگه دارد.
 

,
,


 

,
,

,

,

,

,
,
,
, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه