اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رییس آموزش و پرورش اصلاندوز:

جلوگیری از مدگرایی از اهداف طرح یکسان سازی پوشش دانش آموزان است

جلوگیری از مدگرایی از اهداف طرح یکسان سازی پوشش دانش آموزان است
رییس آموزش و پرورش اصلاندوز چادر را بهترین حجاب و مناسب‌ ترین پوشش برای دانش آموزان دانست و گفت:جلوگیری از مدگرایی از اهداف طرح یکسان سازی پوشش دانش آموزان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،"قدرت مهرآوران "در کارگروه حجاب و عفاف با اشاره به اینکه لباس دانش آموزان باید از نظر دوخت و رنگ، ساده و دارای ظاهری آراسته و متناسب با محیط آموزشی و تربیتی مدرسه باشد گفت: جلوگیری از مدگرایی، از بین بردن تفکر تفاوت بین غنی و فقیر در بین دانش‌آموزان و کمک به نظم و انضباط مدارس از اهداف طرح یکسان سازی پوشش دانش آموزان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار,

وی ضمن گرامیداشت هفته عفاف و حجاب افزود: دانش آموزان باید علاوه بر استفاده از پوشش مناسب در مدرسه، در مسیر رفت و آمد به مدرسه نیز از لباس و پوشش مناسب و فاقد هرگونه مدگرایی و تجملاتی استفاده کنند.

,

رییس آموزش و پرورش اصلاندوز همچنین چادر را بهترین حجاب و مناسب‌ترین پوشش برای دانش آموزان برشمرد و گفت: شایسته است مدیران مدارس ضمن رعایت عدم اجبار، دانش آموزان دختر را به استفاده از آن تشویق و توصیه کنند.

,

 

,

, ,

بایرام بیدار معاون پرورشی و تربیت بدنی نیز ضمن تشریح شیوه نامه پوشش مدارس دخترانه گفت: پوشش دانش آموزان دختر شامل مانتو، شلوار، مقنعه  می باشد که باید با توجه به شرایط سنی و جغرافیایی از میان رنگ‌های مناسب انتخاب شود.

,

در پایان پس از ارائه پیشنهادات و تبادل نظر تصمیمات لازم اتخاذ شد.

,

به گزارش ارس تبار،کارگروه حجاب و عفاف آموزش و پرورش اصلاندوز با محوریت طرح یکسان سازی پوشش دانش آموزان دختر با هدف ارتقاء کیفیت لباس فرم و ارتقاء نشاط و شادابی در مدارس، در اتاق ریاست تشکیل جلسه داد.

, ارس تبار,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه