logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان:

شهرستان راور باید از ظرفیت ها و توانمندی های بنیاد برکت استفاده کند

شهرستان راور باید از ظرفیت ها و توانمندی های بنیاد برکت استفاده کند
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان گفت: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی و استفاده از شرکت های بزرگ سرمایه گذاری در شهرستان ها، شهرستان راور باید به خوبی از ظرفیت ها و توانمندی های بنیاد برکت استفاده کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاروانسرا؛ جلسه شورای اداری شهرستان راور با حضور امام جمعه، فرماندار، مدیران دستگاه های اجرایی شهرستان و معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان در سالن جلسات فرمانداری راور برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاروانسرا,

در این جلسه، فتوت معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان گفت: اجرای اقتصاد مقاومتی و حمایت معین هایی سرمایه گذاری در استان به دلایل محدودیت اعتبارات دولتی و استفاده از شرکت های بزرگ سرمایه گذاری در شهرستان ها است و در شهرستان راور هم بنیاد برکت به عنوان معین سرمایه گذاری انتخاب شده است و باید به خوبی از ظرفیت ها و توانمندی های این بنیاد استفاده شود و حمایت از تولید کننده و استفاده از کالالی داخلی جزو اهداف کار اقتصاد مقاومتی است و در این خصوص استان کرمان جزو استان های برتر در صادرات غیر نفتی بوده است .

,


معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تصریح کرد: جلوگیری از خام فروشی در معادن استان و فرآوری آن به جهتت اشتغالزایی و همچنین حمایت از تولید داخلی در دستور کار قرار دارد و همچنین در استان کرمان علی رغم کمبود منابع آبی و بهره وری درست از منابع آب باعث افزایش تولید گندم شده است و استان کرمان امروزه در این زمینه خودکفا شده است.

,
,


وی در خصوص اشتغالزایی بیان کرد: به جهت ایجاد شغل در هر شهرستان برای هر دستگاه اجرایی متولی برنامه ریزی مدونی ایجاد شدهه است تا با در اختیار گذاشتن وام و اعتبار به متقاضیان ایجاد شغل شود و همه مسئولان باید دغدغه اشتغال در دستور کار آنها قرار گیرد و برای آن برنامه ریزی لازم صورت گیرد.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه