اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی «عج» استان زنجان:

بی حجابی مکمل نفوذ دشمن است+تصاویر

بی حجابی مکمل نفوذ دشمن است+تصاویر
نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی عج استان زنجان گفت: بی عفتی و بی حجابی چه برای آقایان و چه برای خانم ها مکمل نفوذ دشمن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شمیم ماهنشان،حجت الاسلام متین در همایش طلایه داران عفاف و حجاب با بیان اینکه بی حجابی و بی حیایی از مصادیق منکر بوده و برنامه های مختلفی از سوی دشمن برای بی حجابی و بی عفتی خانم ها و بی غیرتی مردان تدارک دیده می شود اظهارداشت: دشمن با ترویج بدحجابی  و بی عفتی در پی به یغما بردن ارزش های انقلاب اسلامی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شمیم ماهنشان،,

وی با اشاره به برنامه های مختلف که در راستای ترویج بی حجابی و به عفتی در کشور ایران اسلامی برگزار می شود، افزود: برنامه های مختلفی از جمله کنسرت ها که در حاشیه این برنامه ها بی حجابی، بی عفتی، قاطی بودن محرم و نامحرم ها آشکارا دیده می شود، مکمل نفوذ دشمن بوده و چنین مجمع هایی که گناهان کبیره در آن عملی می شود را اگر کسی کمک کند تا اجرایی شود به نفوذ دشمن کمک بسیاری کرده است.

,

نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی عج استان زنجان گفت: موضوع حجاب علاوه بر موضوع فردی و مذهبی ،مسئله مهم سیاسی است که  اگر دشمن بتواند  فرهنگ حجاب و بی عفتی را از یک حکومت و ملتی بگیرد به راحتی می تواند فرهنگ آن حکومت و ملت را بگیرد و بر آن تسلط یابد.

,

حجت الاسلام متین اظهارداشت: اگر فرهنگ حجاب را از بین ببرند و قبح عفت و حیا را از زنان بگیرند مردان به راحتی بی غیرت شده و دیگر نیازی نیست دشمنان بمب هسته ای و یا موشک های شیمیایی برای از بین بردن این ملت به کار بگیرند چرا که با از بین رفتن حجاب و عفاف دشمن برنامه های غیر اسلامی و غیر دینی خود را بر این مردم عملی می کند.

,

وی با اشاره به علت نامگذاری روز حجاب و عفاف افزود: اگر تاریخ را بررسی کنید در می یابید که دو بار در دو منطقه مسلمان نشین طبق برنامه های دشمنان خواستند کشف حجاب کنند که یکی از انها آتاتورک در ترکیه برنامه کشف حجاب را انجام داد و با از بین رفتن حجاب بانوان اسلام هم کم کم از بین رفت و دومی رضا خان پهلوی هم در ایران خواست کشف حجاب کند که عده ای زیادی در مسجد گوهر شاد به علت مقاومت در  برابر ماموران شهید شدند و اجازه ندادند دشمن توسط رضا  خان به اهداف خود برسد بنابراین به پاس حرمت خون شهدایی که در مسجد گوهر شاد به دستور رضا شاه ملعون به شهادت رسیدند، این روز را روز حجاب و عفاف نامگذاری کردند.

,

نماینده ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی عج استان زنجان گفت: دشمنان با فرهنگ‌سوزی ملت مسلمان قصد دارند فرهنگ غلط و غیر دینی خود را بر ما مسمانان القا کند و از بی حجابی و به عفتی زنان شروع کردند تا زودتر به نتیجه برسند چرا که با بی حجابی و بی عفتی تمامی منکرات به سراغ می آیند و فرهنگ اصیل و اسلامی نابود می شود و با نابودی این فرهنگ اسلامی جای خالی فرهنگ محسوس شده و دشمنان با فرهنگسازی غربی  خود باور درونی  و ایمان و اعتقاد جامعه را از بین خواهد برد. 

, دشمنان با فرهنگ‌سوزی ملت مسلمان قصد دارند فرهنگ غلط و غیر دینی خود را بر ما مسمانان القا کند و از بی حجابی و به عفتی زنان شروع کردند تا زودتر به نتیجه برسند چرا که با بی حجابی و بی عفتی تمامی منکرات به سراغ می آیند و فرهنگ اصیل و اسلامی نابود می شود و با نابودی این فرهنگ اسلامی جای خالی فرهنگ محسوس شده و دشمنان با فرهنگسازی غربی  خود باور درونی  و ایمان و اعتقاد جامعه را از بین خواهد برد.  ,

حجت الاسلام متین با بیان اینکه حجاب برای زنان وسیله ایست تا وسیله اش نکنند اظهارداشت: حجاب برای زن حیا و عفت، ارزش، انسانیت، و برای مردان غیرت و برای جامعه آرامش  به همراه می اورد اگر زنی به حجابی و به عفتی را برگزیند از جایگاه انسانی و حتی حیوانی نیز تنزل پیدا می کند و وسیله و ملعبه برای دیگران و نامحرمان قرارداد می شود.

,

حاشیه های این مراسم: تجلیل از بانوان باحجاب در بسیج اصناف، برگزاری ایستگاه نقاشی برای کودکان و دختران نوجوان، قرائت بیانیه، و دادن شعار هایی در راستای حجاب و عفاف  و ارائه مشاوره فرهنگی و مذهبی

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه