logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

هنرمند البرزی:

اقتصاد هنر مهمترین دغدغه هنرمندان استان البرز است

اقتصاد هنر مهمترین دغدغه هنرمندان استان البرز است
میرحسینی گفت:بحث اقتصاد هنر که یکی از مهمترین دغدغه های هنرمندان و انجمن و قطعا مسئولین و دست اندرکاران حوزه فرهنگ و هنر است زیرا هنرمندان استان آثار فاخری را تولید می کنند اما در زمان فروش با کمترین مبلغ خریداری می شود در صورتی که همین آثار در تهران دو برابر به فروش می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد میر حسینی از هنرمندان نقاش البرزی در گفتگو با نگارانه اظهار داشت: حوزه هنری یکی از مخاطبان جدی و اصلی فرمایشات رهبر انقلاب است و امروز فرهنگ و هنر باید در خدمت ترویج مولفه‌های اقتصاد مقاومتی در جامعه باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگارانه, حوزه هنری یکی از مخاطبان جدی و اصلی فرمایشات رهبر انقلاب است و امروز فرهنگ و هنر باید در خدمت ترویج مولفه‌های اقتصاد مقاومتی در جامعه باشد.,

وی ادامه داد: بنده حدود 15 سال است به حرفه نقاشی مشغول هستم و حدود چندین نمایشگاه برگزار نمودم و آثارم را برای بازدید و فروش به نمایش گذاشتم اما درآمد هنری کفاف زندگی بنده را نمی دهد و کار هنر بیشتر عشق می خواهد .

,

میرحسینی تاکید کرد: باید فرهنگ در همه عرصه ها با زبان هنر برای ترویج و نهادینه کردن امور مختلف به کار گرفته شود و کار فرهنگی در همه زمینه ها نتیجه مطلوب به همراه دارد.

,

این هنرمند البرزی گفت: بحث اقتصاد هنر که یکی از مهمترین دغدغه های هنرمندان و انجمن و قطعا مسئولین و دست اندرکاران حوزه فرهنگ و هنر است زیرا هنرمندان استان آثار فاخری را تولید می کنند اما در زمان فروش با کمترین مبلغ خریداری می شود در صورتی که همین آثار در تهران دو برابر به فروش می رسد.

,

وی تصریح کرد: امسال با توجه به اینکه سال اقتصاد مقاومتی است باید توجه ویژه ای به اقتصاد هنر داشته باشیم و اقتصاد هنر برای مسئولان و هنرمندان تبیین شود زیرا یک هنرمند می تواند با تولید یک اثر ، هنر اسلامی را به دنیا و جهان معرفی کند.

,

میرحسینی در پایان گفت: استان البرز یکی از استانهای درخشنده در عرصه فرهنگ و هنر است و امیدوارم که امسال بتوانیم اقتصاد هنر را در استان و بین مسئولین نهادینه کنیم تا آثار فاخر هنری و هنرمندان استان دغدغه درآمد نداشته باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه