اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

استمرار پدیده ناخوشایند تکدی گری در آشخانه

استمرار پدیده ناخوشایند تکدی گری در آشخانه
حتما برایتان پیش آمده یک روز در پیاده رو خیابانی در حال گذر باشید و یک نفر سد راهتان شود که ظاهری معمولی و نسبتا شیک دارد. او بعد از چند ثانیه مقدمه چینی به اصل ماجرا می رسد که نیاز به مبلغی پول دارد و اگر شما به او کمک کنید می تواند نیازش را برطرف کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصراترک ؛ با وجود فعالیت نهادهای حمایتی مسئول چون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، آمار متکدیان هر روز رو به افزایش است.افرادی که در گروه‌های سنی مختلف و حتی با ظاهرهای متفاوت سر راه اهالی می‌ایستند و از درد بیماری، عقب افتادن اجاره خانه و ... ناله می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از  , عصراترک, عصراترک,  ؛ با وجود فعالیت نهادهای حمایتی مسئول چون کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، آمار متکدیان هر روز رو به افزایش است.افرادی که در گروه‌های سنی مختلف و حتی با ظاهرهای متفاوت سر راه اهالی می‌ایستند و از درد بیماری، عقب افتادن اجاره خانه و ... ناله می‌کنند.,

متاسفانه در میان این متکدیان تعداد کودکان زیر 18 سال نیز کم نیست که بهترین روزهای خردسالی خود را به جای تفریح و تحصیل صرف گدایی و فروش کالاهای بی ارزش می‌کنند
از زمانی که تکدی‌گری به عنوان جرم شناخته شد، خلاقیت گدایان افزایش یافت. حتما برایتان پیش آمده یک روز در پیاده رو خیابانی در حال گذر باشید و یک نفر سد راهتان شود که ظاهری معمولی و نسبتا شیک دارد. او بعد از چند ثانیه مقدمه چینی به اصل ماجرا می رسد که نیاز به مبلغی پول دارد و اگر شما به او کمک کنید می تواند نیازش را برطرف کند.
حالا این نیاز می تواند خرید داروهای نسخه اش باشد یا مبلغ بلیتی که قرار است او را به مقصدش برساند یا پول غذایی که شکمش را سیر کند. در هر صورت یا شما حس ترحمتان برانگیخته می شود و به او کمک می کنید یا از کنارش عبور کرده و ادامه راهتان را پیش می گیرید.
چنین افرادی با همین ترفند در طول روز می توانند مبالغ قابل توجهی در روز کسب درآمد کنند
یکی از شهروندان از پدیده تکدی گری در شهرستان ابراز ناراحتی می کند و می گوید: حضور متکدیان در کنار جایگاه های عرضه سوخت، بانک ها و خیابان ها محدود نمی شود و آن ها همه جا هستند و مزاحم خانواده ها می شوند که باید این مشکل با همکاری مردم و مسئولان برطرف شود.
خانی می افزاید: تکدی گری چهره شهر را زشت می کند که باید مسئولان برای جمع آوری و ساماندهی آن ها چاره اندیشی اساسی کنند.

,
,
,
, چنین افرادی با همین ترفند در طول روز می توانند مبالغ قابل توجهی در روز کسب درآمد کنند,
,
,


 
یکی دیگر از شهروندان هم تصریح می کند: درآمد بالای ناشی از تکدی گری باعث شده است که هر روز بر تعداد متکدیان افزوده شود و چون مردم ما، نوع دوست هستند به هر شکلی که باشد به متکدیان کمک می کنند.
 
اصلانی  حضور متکدیان در شهر را بازی با عواطف و احساسات مردم می داند و اضافه می کند: انواع مختلفی از تکدی گری را در شهر مشاهده می کنیم؛ از مادرانی که نوزادانشان در آغوششان به خواب رفته اند تا افرادی که عضوی از بدن شان دچار معلولیت است و از شهروندان تقاضای کمک می کنند.
وی می افزاید: نهادهای حمایتی باید این پدیده ناخوشایند را با کمک مردم و تعامل با یکدیگر به حداقل برسانند.

,
, ,
,
,
,
,


شعبانی یکی دیگر از شهروندان اظهار می دارد: سال هاست که در خیابان اصلی شهر مشغول کارم و هر ساله در فصل های مختلف شاهد حضور متکدیان زیادی هستم.
وی می افزاید: با توجه به اینکه شهر آشخانه در مسیر تردد زائران و مسافران زیادی است باید مسئولین در این باره چاره اندیشی کنند چون حضور متکدیان چهره شهر را نا زیبا و خاطره ناخوشایندی را در ذهن زائران و مسافران باقی می گذارد.

, ,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه