logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مسئول بسیج دانشجویی خواهران یزد:

300دانشجوی دختر دانشگاه‌های یزد به مناطق محروم استان اعزام می شوند

300دانشجوی دختر دانشگاه‌های یزد به مناطق محروم استان اعزام می شوند
مسئول بسیج دانشجویی خواهران استان یزد گفت: 300نفر از دانشجویان دختر دانشگاه های یزد به اردو‌های جهادی در قالب گروه های مختلف جهادی به منظور خدمت رسانی و محرومیت زدایی تا پایان تابستان به مناطق محروم اعزام می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسئول بسیج دانشجویی خواهران استان یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، از اعزام حدود ۳۰۰ نفر از دانشجویان خواهر دانشگاه های یزد به اردو های جهادی خبر داد و افزود: این دانشجویان در قالب گروه های مختلف جهادی به منظور خدمت رسانی و محرومیت زدایی تا پایان تابستان جاری به مناطق محروم و کمتر توسعه یافته استان از جمله بخش هایی از شهرستان های خاتم، ابرکوه و هرات و مروست اعزام می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,


زهرا کارگران به اعزام گروه جهادی فاطمة الزهرا(س) دانشگاه یزد به عنوان اولین گروه جهادی دانشگاه های  شهر یزد اشاره کرد و اظهار داشت: این گروه متشکل از ۳۰ دانشجوی جهاد گر خواهر روز یک شنبه اول مرداد ماه با بدرقه مسئولین دانشگاهی و بسیج از جوار معراج شهدای گمنام دانشگاه یزد به روستای چنار ناز و برزگر بخش مروست شهرستان خاتم اعزام می شوند.

وی از اجرای برنامه ها و طرح های اقتصاد مقاومتی، فعالیت مختلف فرهنگی و آموزشی و خدمت رسانی در حوزه بهداشت و سلامت به عنوان محور اصلی برنامه های این گروه نام برد.

کارگران اضافه کرد: پیگیری امور کشت زعفران و گیاهان دارویی و کم آبخواه، برگزاری کارگاه بسته بندی گیاهان و برگزاری کلاس های آموزشی به منظور توانمند سازی زنان روستایی در ایجاد مشاغل خانگی و عرضه محصولات و بازاریابی، از جمله فعالیت هایی است که در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی در روستا ها توسط این گروه انجام می شود.

مسئول مدیریت خواهران بسیج دانشجویی همچنین از هماهنگی برای حضور پزشک به منظور ویزیت رایگان مردم این مناطق و ارائه آموزش و مشاوره در حوزه بهداشت و سلامت به عنوان برنامه های گروه جهادی فاطمة الزهرا(س) دانشگاه یزد در حوزه بهداشت و سلامت نام برد.

وی با تاکید بر ضرورت کار فرهنگی در این مناطق افزود: تشکیل کلاس های آموزش احکام و سبک زندگی ایرانی- اسلامی برای رده های سنی مختلف، برگزاری ویژه برنامه های دهه کرامت و جلسات مشاوره خانواده و... از جمله برنامه های فرهنگی در دستور کار این گروه های جهادی است.

کارگران در پایان با اشاره به اعزام ۸ گروه جهادی دانشجویی دیگر متشکل از دانشجویان خواهر به مناطق محروم استان تا پایان تابستان جاری، بیان داشت: گروه های جهادی دانشگاه های فرهنگیان، پیام نور یزد، علوم پزشکی، و دانشکده حضرت رقیه (س) به صورت متمرکز تحت هماهنگی و نظارت قرارگاه جهادی شهید حمد حسین محمد خانی به فعالیت در منطقه محروم چاهک شهرستان خاتم خواهند پرداخت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه