logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار سبزوار:

23 طرح نیمه تمام تا پایان سال جاری در سبزوار تکمیل می‌شود

23 طرح نیمه تمام تا پایان سال جاری در سبزوار تکمیل می‌شود
فرماندار سبزوار گفت: 23 طرح نیمه تمام تا پایان سال جاری در سبزوار تکمیل می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بصیر سبزوار، احمد برادران امروز در نشست کارگروه اقتصادی سبزوار اظهارکرد: در راستای اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی، 23 طرح نیمه‌تمام در حوزه صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، آب و فاضلاب و غلات طی سال جاری در این شهرستان تکمیل می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیر سبزوار،,

 

,

وی با بیان اینکه این طرح‌ها در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است که برای آن‌ها دو میلیارد و 398 میلیون ریال اعتبار از محل ارتقاء شاخص‌های اقتصادی خراسان رضوی درخواست شده است، اظهار کرد: در حال حاضر 163 طرح نیمه‌تمام در سبزوار با پیشرفت فیزیکی پنج تا 80 درصد وجود دارد که 50 طرح از این تعداد تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

,

 

,

فرماندار سبزوار با بیان اینکه از ابتدای فعالیت دولت یازدهم تاکنون 115 طرح نیمه‌تمام دولت گذشته در این شهرستان تکمیل شده است، افزود: در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال دولت به دنبال تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

,

 

,

وی با بیان اینکه امسال 42 میلیارد ریال اعتبار از محل صندوق توسعه ملی سرمایه در گردش برای توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی این شهرستان اختصاص یافته است، یادآورشد: این تسهیلات از سقف 100 میلیون‌تا دو میلیارد ریال با کارمزد 10 درصد به طرح‌های کشاورزی و دام‌پروری و وابسته به آن پرداخت می‌شود.
انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه