logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برگزاری 90 برنامه فرهنگی ویژه دهه کرامت در دارالعباده

برگزاری 90 برنامه فرهنگی ویژه دهه کرامت در دارالعباده
معاون فرهنگی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد از برگزاری 90 برنامه فرهنگی در دهه کرامت توسط این سازمان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از عصرفرهنگ؛ معاون فرهنگی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری یزد با اشاره به ویژه برنامه های این سازمان در دهه کرامت گفت: خادمان حرم حضرت معصومه(س) با حضور در استان یزد در قالب ویژه برنامه های «سفیران کریمه اهل بیت(س)»  در حدود 90 برنامه فرهنگی و مذهبی شرکت خواهند کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرفرهنگ,

علیرضا ثواچه اظهار داشت: زیارت و غبار روبی امامزادگان یزد، دیدار با علما و بزرگان شهر، شرکت در مراسمات «10 جشن، 10 مسجد» و همچنین بازدید از بیمارستان ها و عیادت از بیماران بستری محوریت برنامه خادمان حرم کریمه اهل بیت را تشکیل می دهد.

,

وی خاطر نشان کرد: همچنین همایش ها و جلسات متعددی با حضور بانوان و دختران دانشجو و دانش آموز برای انس و الفت بیشتر این عزیزان با حضرت معصومه(س) پیش بینی شده است.

,

ثواچه تاکید کرد: جشن شاخص و اصلی سفیران کریمه اهل بیت(س) امشب با حضور همه اقشار مردم در امامزاده جعفر(ع) یزد برگزار خواهد شد.

,

وی همچنین گفت: خادمان حضرت معصومه(س) علاوه بر یزد از تعدادی از روستاهای شهرستان مهریز، همچنین شهر تفت و تعدادی از روستاهای آن سرکشی خواهند کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه