logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول بسیج سازندگی سپاه بروجن:

۲۰۰ دانش آموز بروجنی برای کمک به سازندگی دست به کار شدند

۲۰۰ دانش آموز بروجنی برای کمک به سازندگی دست به کار شدند
مسئول بسیج سازندگی سپاه شهرستان بروجن از افتتاح طرح هجرت ۳ با مشارکت ۲۰۰ نفر از دانش آموزان برای کمک در عرصه سازندگی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ پاسدار لهراسب همایونی در گفتگو با کلار، اظهار داشت: طرح هجرت 3 صبح امروز طی مراسمی با حضور مسئولان و 200 نفر از دانش آموزان در مدرسه دکتر عزیزی بروجن افتتاح شد.

همایونی با اشاره به این که طرح هجرت سه به همت دانش آموزان در قالب بهسازی و مرمت مدارس اجرایی می‌شود، گفت: خط کشی صفوف صبحگاه، رنگ آمیزی کلاس ها، نقاشی دیوارها، دیوار نویسی و بهسازی فضای سبز از جمله فعالیت های دانش آموزان در این دوره خواهد بود.

وی غنی سازی اوقات فراغت جوانان، تقویت مبانی اعتقادی دانش آموزان، اشاعه توسعه فرهنگ و مشارکت جوانان در فعالیت های عمرانی، کمک به دولت در عرصه های سازندگی، اشاعه روحیه مسئولیت پذیری و حراست از امکانات آموزش و پرورش و مشارکت در ساخت و ساز و بهسازی مدارس از جمله اهداف طرح هجرت است.

همایونی ضمن بیان این که طرح هجرت به مدت یک ماه در بروجن ادامه دارد، خاطر نشان کرد: در این طرح  شش مدرسه با همکاری 50 دانش آموز خواهر و 150 دانش آموز برادر زیباسازی و رنگ آمیزی می شود.

وی با اشاره به ثبت نام و مشارکت ۲۰۰ دانش آموز در طرح هجرت، افزود: تمرین مشارکت در امور عمرانی، مسئولیت پذیری و تعهد به صورت عملی از برنامه های اصلی این طرح به شمار می رود.

همایونی اضافه کرد: این برنامه ها دانش آموزان را مسئولیت پذیر کرده و آنها را در برقراری ارتباطات اجتماعی و فراگرفتن مهارت های  نوین زندگی آماده می کند.

مسئول بسیج سازندگی ناحیه بروجن ادامه داد: دانش آموزان در این طرح علاوه بر مهارت آموزی، اوقات فراغت خود را با کاری مفید و سازنده پر می‌کنند.

وی افزود: در برگزاری طرح هجرت 3 بسیج دانش آموزی، بسیج سازندگی سپاه و آموزش و پروش شهرستان بروجن همکاری دارند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه