logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرماندار آق قلا خبر داد :

اجرای برنامه پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیردار در آق قلا/ تشکیل تیم بازرسی ویژه در خصوص تب کریمه کنگو

اجرای برنامه پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیردار در آق قلا/ تشکیل تیم بازرسی ویژه در خصوص تب کریمه کنگو
فرماندار آق قلا از اجرایی شدن برنامه ادغام پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیردار در خدمات نوین سلامت سالمندی و میان‌سالی برای گروه‌های 30 تا 70 سال در شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه اسپی دژ، امانگلدی ضمیر، فرماندار آق‌قلا در دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان ضمن گلایه‌مندی از عدم همکاری برخی از دستگاه‌های عضو کارگروه در خصوص بسیج همگانی و اجرای طرح ضربتی مبارزه با بیماری سالک ، باری دیگر بر استفاده از ظرفیت بخشداران ، دهیاران و بسیجیان شهرستان در این طرح تأکید داشته و از مدیران عضو کارگروه خواست نسبت به اجرای صحیح آن در روستاهای محمد آباد بالا و پائین ، امین آباد و اسلام آباد بالا و پائین بخش وشمگیر بر اساس شاخصه‌های مد نظر شبکه بهداشت و درمان اهتمام داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه اسپی دژ,

وی به‌ضرورت ایجاد بازارچه محصولات آبزیان اشاره‌ای نموده و افزود : توسعه این بخش و توجه ویژه به ترویج مصرف محصولات آبزی نقش مهمی را در امنیت غذایی جامعه ایفا خواهد کرد.

,

ضمیر ادامه داد : برگزاری کلاس‌های مختلف آموزشی در سطح خانه‌های بهداشت، مراکز جامع سلامت ، مساجد و ادارات تشکیل و لزوم بسیج همگانی برای مبارزه با این بیماری انجام شده است.

,

وی در خصوص تب کریمه کنگو از تشکیل تیم بازرسی ویژه از دستگاه‌های اجرایی و نظارت مستمر بر فروش پرندگان در بازارهای هفتگی شهرستان آق‌قلا خبر داد.

,

ضمیر از اجرایی شدن برنامه ادغام پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیردار در خدمات نوین سلامت سالمندی و میان‌سالی برای گروه‌های 30 تا 70 سال در شهرستان آق‌قلا خبر داد و خاطر نشان کرد: این برنامه باهدف کاهش مرگ و میر زودرس در گروه سنی موصوف و علل اصلی مرگ و میر شامل بیماری‌های قلبی و عروقی ، سرطان‌ها ، سوانح و حوادث و بیماری‌های تنفسی اجرا خواهد شد.

,

فرماندار آق‌قلا در پایان گفت : امیدواریم با تحقق این برنامه با کاهش مصرف نمک ، افزایش تحرک بدنی ، کاهش مصرف دخانیات و الکل ، افزایش تغذیه سالم و تأمین داروهای اساسی بتوانیم شاهد کاهش مرگ و میر در جامعه هدف این طرح باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه