logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

امام جمعه بروجرد:

امامزادگان به برکت جمهوری اسلامی ایران قطب فرهنگی کشور شده اند

امامزادگان به برکت جمهوری اسلامی ایران قطب فرهنگی کشور شده اند
امام جمعه بروجرد گفت: به برکت انقلاب و توجه خاص رهبری چندین سال است بقاع متبرکه و حرم های امامزاده ها به قطب فرهنگی تبدیل شده که بقاع متبرکه مرکز نشر معارف اهل بیت(ع) است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر افلاک حجت الاسلام "حسن ترابی" امام جمعه بروجرد در همایش امامزادگان که در امامزاده جعفر(ع) برگزار شد گفت: مهاجرت علویان به ایران از امور مستمر قرون نخستین اسلامی بود و یکی از عواملی که موج مهاجرت را به ایران تشدید می کرد سخت گیری ها و اعمال فشار حکام عباسی بود و هر زمانی که این اعمال فشارها تشدید می شد مهاجرت علویان به ایران افزایش می یافت اما بعد از مهاجرت امام رضا(ع) به ایراند آنچه باعث شد علویان به ایران سفر کنند شوق دیدار امام معصوم و بهره گیری از محضر امام رضا(ع)بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر افلاک,

 

,  ,

 وی اضافه کرد: بعد از مهاجرت امام رضا(ع) یکی از علویانی که نتوانست دوری امام را تحمل کند حضرت فاطمه معصومه(س) بود و در یک کاروان 400 نفره وارد ایران شدند.

,

 

,

 امام جمعه بروجرد اظهار داشت: زیارت امامزادگان سبب محشور شدن با اهل بیت(ع) می شود و باعث افتخار است که بیش از هشت هزار امامزاده در ایران وجود دارد چرا که بقاع متبرکه مرکز نشر معارف اهل بیت(ع) است و قرن هاست برکات امامزادگان نصیب مردم می شود.

,

 

,

 به گفته وی احترام به امامزاده احترام به پیامبر(ص)است و در احیای تشیع نقش دارند و به برکت انقلاب و توجه خاص رهبری چندین سال است بقاع متبرکه و حرم های امامزاده ها به قطب فرهنگی تبدیل شده است.

,

 

,

 حجت الاسلام ترابی اظهار داشت: همه باید اوقاف را یاری و کمک کنند تا امامزاده جعفر(ع) قطب فرهنگی بروجرد شود.

,

 

,

 در ادامه این همایش "عباس گودرزی" نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی افزود: آنچه در دنیا تعریف شده برای آسایش ما می باشد اما در پناه امامزادگان می توان به آرامش رسید.

,

 

,

 وی اضافه کرد: مسئولی که می گوید حاکمیت و دولت وظیفه ندارد مسجد بسازد و به اماکن متبرکه رسیدگی کند متوجه نیست و اگر مسئولین به این مکان ها توجه نکردند باید هزینه را برای ساخت زندان و مقابله با مواد مخدر خرج کنند.

,

 

,

 به گفته وی سالها پیش موافقت شد تا امامزاده در شهرداری بروجرد متولی خاص داشته باشد ولی انجام نشد اما باید تلاش کرد امامزاده ها و توسعه آنها در اولویت باشند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه