logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست اداره پست دشتی:

روستایان دشتی از خدمات دفاتر ای سی تی بهرمند هستند

روستایان دشتی از خدمات دفاتر ای سی تی بهرمند هستند
رئیس اداره پست دشتی گفت: در بحث اقتصاد مقاومتی که با تلاشها و پیگیریهای مدیریت محترم داره کل پست استان، شبکه پستی استان کاملا دراین راستا گام برداشته و حتی یک قدم نیز عقب نیستیم به عنوان نمونه درشهرستان دشتی تعداد 26 دفتر ای سی تی روستائی را به بخش خصوصی واگذار نموده ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امین قایدی حقیقی رئیس اداره پست شهرستان دشتی ضمن تبریک روز خبرنگار و اصحاب رسانه در گفتگو با خبرنگار تنگستان نما گفت: روز خبرنگار را خدمت همه عزیزان و اصحاب رسانه و خبرنگاران که بدون هیچ گونه چشمداشتی و با حداقل امکانات و تنها از سر علاقه و دلسوزی به این امرمهم می پردازند تبریک می گویم.

قایدی گفت: خدمات پستی آنقدر فراوان و متنوع شده است که یکی از خدمات تاسیس و تغییر شرکتها است که لازم هست به مردم حتما اطلاع رسانی گردد، چون آنها با مراجعه به مراکز دیگر با پرداخت 400 تا 600 هزار تومان اقدام به ثبت نام  می نمایند و همین فرآیند در اداره پست با پرداخت فقط 80 هزارتومان انجام می گیرد و درب منزل یا شرکت  نیز تحویل داده می شود و یا در امر صدور دفترچه حمل و نقل ناوگان شهری که قرارداد آن هفته آینده با شهرداری محترم خورموج نهایی خواهدشد دیگر نیازی نیست که رانندگان به مرکز استان و یا جاهای دیگر مراجعه کند اداره پست مدارک را ارسال و پس ازصدور درب منزل تحویل خواهد داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما,
,
,

, ,


سرپرست اداره پست دشتی تصریح کرد: پروژه های دیگر مثل پست لجستیک که ارسال بار و محصولات شرکتها با برند خود آنها به مقاصد تعیین شده می باشدنیز راه اندازی شده است که می طلبد تولیدیها و شرکتهای مختلف جهت کسب اطلاع و همچنین معرفی برند خود به اداره پست مراجعه نمایند.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: در بحث اقتصاد مقاومتی که با تلاشها و پیگیریهای مدیریت محترم داره کل پست استان، شبکه پستی استان کاملا دراین راستا گام برداشته و حتی یک قدم نیز عقب نیستیم به عنوان نمونه درشهرستان دشتی تعداد26دفتر ای سی تی روستائی را به بخش خصوصی واگذار نموده ایم که همه آنها به تجهیزات سخت افزار ونرم افزار تجهیز گردیده و کلیه خدمات پستی وبانکی ومخابراتی به مردم روستاها ارائه می دهند، یعنی دیگر روستاییان عزیز نیازی نیست کار و زندگی خویش رارها کرده وجهت پرداخت قبوض ویا اخذ یارانه خود به شهر مراجعه نمایند.

,
,
,
,

, ,


امین قایدی سرپرست اداره پست شهرستان دشتی اظهار داشت: تعداد 5 دفتر خدمات شهری نیز درشهرهای دشتی راه اندازی شده که درسطحی گسترده تر به ارائه خدمت می پردازند و یک باجه نیز در اداره پست مرکزی به بخش خصوصی واگذار شده که امورات مربوط به ثبت اسناد واملاک و همچنین تاسیس و یا تغییر شرکتها را انجام میدهد.

وی در پایان گفت: این واگذاریها باعث ایجاد 69 فرصت شغلی برای جوانان این منطقه  گردیده که این مایه مباهات است که شعار سال  رهبری معظم یعنی تولید واشتغال را درامتداد شعار قبل یعنی اقدام وعمل بخوبی انجام داده و طبق تاکیدات مدیریت و نظارت ایشان برکیفیت وکمیت کار به این نیز بسنده نخواهیم کرد و انشاالله در این راستا گامهای مهمی مثل پروژه سیماک و امثال ان که در فرصتهای بعدی توضیح داده خواهدشد دردست اجراست که بزودی به اطلاع مردم دشتی خواهد رسید  مجددا سالروز شهادت غریبانه شهید والا مقام محمودصارمی شهید عرصه رسانه و همچنین روز خبرنگار را به همه زحمتکشان در عرصه رسانه تبریک عرض می کنم.

لازم به ذکر است همزمان با گرامیداشت شهادت غریبانه شهید صارمی وروز خبرنگار از تمبر شهید صارمی نیز  رونمایی شد.

,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,



 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه