اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

اخبار کوتاه از آبی‌پوشان؛ مصدومیت صادقی

اخبار کوتاه از آبی‌پوشان؛ مصدومیت صادقی
مصدومیت دو مدافع سرشناس استقلال در آستانه لیگ برتر امیر قلعه‌نویی را نگران کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانااعضای تیم استقلال بعد از پایان تمرین روز گذشته این تیم در مراسم و ضیافت‌های مختلف شرکت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اعضای تیم استقلال بعد از پایان تمرین روز گذشته این تیم در مراسم و ضیافت‌های مختلف شرکت کردند.,

آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده میهمان رئیس جمهور بودند و امیر قلعه‌نویی به همراه کریم بوستانی، علی نظری جویباری و آرش برهانی در ضیافت افطاری که مهدی پرهام عضو سابق کمیته اقتصادی باشگاه استقلال ترتیب داده بود حضور پیدا کردند.

,

* همچنین آخرین تمرین تیم استقلال قبل از دیدار با تراکتورسازی تبریز در جام شهدا امروز در ورزشگاه آزادی و مثل روزهای گذشته پشت درهای بسته برگزار می‌شود.

,

*مسئولان باشگاه استقلال در تدارک جشن پیراهن این تیم برای فصل جدید هستند و قرار است مراسمی را در یکی از تالارهای تهران برگزار کنند. این مراسم روز دوشنبه آینده برگزار خواهد شد.

,

* حنیف عمران زاده و امیر حسین صادقی دو بازیکن مصدوم تیم استقلال در خط دفاعی هستند که این موضوع باعث ناراحتی قلعه‌نویی شده است. صادقی از ناحیه شکم مصدومیتی کهنه دارد که حتی باعث شد وی در جام جهانی با مداوا بازی کند. صادقی که به همراه عمران زاده این روزها مشغول فیزیوتراپی است در صورتی که بتواند روند درمان خود را به بهترین شکل طی کند ممکن است در دیدار با راه‌آهن به میدان برود و در غیر این صورت این امکان وجود دارد که ناحیه مصدوم خود را جراحی کند که شاید همین موضوع مدافع ملی‌پوش استقلال را چند هفته از ترکیب این تیم دور نگه دارد. در صورت این اتفاق صادقی و عمران‌زاده غایبان هفته‌های ابتدایی استقلال خواهند بود که شاید همین موضوع باعث شد تا مسئولان استقلال در آخرین ساعات نقل و انتقالات به دنبال جذب سید محسن حسینی بودند تا بلکه در خط دفاع دچار مشکل نشوند. در مورد صادقی باید تا چند روز آینده صبر کرد و روند درمان این بازیکن وضعیت خط دفاع استقلال را برای دیدار با راه آهن روشن خواهد کرد.

,

انتهای پیام/ی

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه