logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

1500 جلد کتاب به مسجد جامع شهر جنگل رشتخوار اهدا شد

1500 جلد کتاب به مسجد جامع شهر جنگل رشتخوار اهدا شد
در آغاز طرح کتابخوانی در مساجد شهر جنگل و نهادینه کردن فرهنگ کتاب‌خوانی در این شهر بیش از 1500 جلد کتاب توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی شهرستان رشتخوار جهت استفاده عموم مردم به مسجد جامع این شهر اهدا شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، حجت الاسلام محمد توکلی، امام جمعه شهر جنگل رشتخوار صبح امروز در جلسه انجمن کتابخانه شهر جنگل در محل کتابخانه عمومی این شهر در رابطه با گسترش فرهنگ کتاب خوانی در جامعه، گفت: خواندن از ابتدای خلقت توسط خداوند متعال به پیامبران ابلاغ شده است، اولین آیه‌ای که بر پیامبر اسلام نیز نازل شد، کلمه «اقرا» بود و خواندن نیز از همین جهت در اسلام  از اهمیت ویژه برخوردار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,

 

,

وی در ادامه در همین رابطه مقوله کتاب خوانی را دارای دو دیدگاه متفاوت دانست و تصریح کرد: در رابطه با بحث کتابخوانی دو نگاه متفاوت وجود دارد، اول آنکه خواندن کتاب‌هایی که برای سعادت بشر نوشته شده و خروج کتب ضاله و دوم آنکه اهمیت به کتابخوانی و علم آموزی را از آیات قران باید متوجه ‌شویم.
 

,
,

حجت الاسلام توکلی با تاکید بر اینکه امروز باید فرهنگ کتاب‌ خواندن را از مسجد شروع کنیم، افزود: بهترین جایگاه جهت تبلیغ کتاب و کتاب‌خوانی استفاده از مساجد و تجهیز کردن این مکان مذهبی است.

,

 

,

محمد رضایی، مسئول کتابخانه‌های عمومی شهرستان رشتخوار نیز در ادامه این مراسم ضمن استقبال از طرح تجهیز کتابخانه‌های مساجد این شهر گفت: در این طرح با مجهز شدن مساجد به کتاب‌های مورد نیاز روز در زمینه‌های مختلف، کتب به صورت امانی در اختیار عموم مردم قرار خواهد گرفت.

,

 

,

در این جلسه  بیش از 1500 جلد کتاب، در آغاز طرح تجهیز مساجد به کتاب به مسجد جامع شهر جنگل به‌عنوان طرحی نو برای ارتقاء فرهنگ اهداء شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه