logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

برگزاری اولین جشنواره استانی «رسانه‌های دیجیتال انقلاب» در اصفهان/ نرم‌افزار واقعیت افزوده شهدای مدافع حرم استان اصفهان رونمایی می شود

برگزاری اولین جشنواره استانی «رسانه‌های دیجیتال انقلاب» در اصفهان/ نرم‌افزار واقعیت افزوده شهدای مدافع حرم استان اصفهان رونمایی می شود
فروزبخش، دبیر اولین نمایشگاه و جشنواره‌ رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی اصفهان، با اشاره به برگزاری اولین جشنواره و نمایشگاه از ابتدای شهریورماه، گفت: این برنامه توسط فعالان فرهنگی استان انجام می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب‌نیوز، دبیر اولین نمایشگاه و جشنواره‌ رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی استان اصفهان پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: این جشنواره همان‌طور که از نام آن مشخص است متعلق به اصحاب رسانه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب‌نیوز,

احمد فروزبخش با اشاره به فرمایشی از رهبر معظم انقلاب که فرمودند که حوزه فضای مجازی به‌اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد، گفت: یک پتانسیل بسیار خوب در نیروهای مؤمن و انقلابی وجود دارد که همدیگر را نمی‌شناسند به‌تبع این گروه‌ها توسط نهادهای دولتی و حکومتی و سیاسی هم به‌درستی شناخته‌نشده‌اند.

,

وی بابیان اینکه نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی کشور توسط سازمان سراج در تهران برگزار می‌شده است، اظهار کرد: برای اولین بار در کشور است که این جشنواره به‌صورت استانی برگزار خواهد شد و استان اصفهان در این زمینه پیشگام بوده است.

,

* نمایشگاه و جشنواره‌ رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی استان اصفهان یک کار فرهنگی تمیز است

, * نمایشگاه و جشنواره‌ رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی استان اصفهان یک کار فرهنگی تمیز است, * نمایشگاه و جشنواره‌ رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی استان اصفهان یک کار فرهنگی تمیز است,

دبیر اولین نمایشگاه و جشنواره‌ رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی استان اصفهان، سازمان فضای مجازی سراج (استان اصفهان)، کمیته فرهنگ رسانه شهرداری اصفهان، خانه انقلاب اسلامی و ولایت و صداوسیمای مرکز اصفهان را به‌عنوان برگزارکنندگان این برنامه عنوان کرد و گفت: این برنامه توسط دغدغه داران و فعالان فرهنگی استان به‌صورت آتش به اختیار انجام خواهد شد که به‌صورت کار فرهنگی تمیز خواهد بود.

,

فروزبخش، شناسایی استعدادها، هم‌افزایی درونی بین متخصصان، آشنایی مسئولان با متخصصان عرصه فضای مجازی استان، آشنایی مسئولان با فضای مجازی استان را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بیان کرد و افزود: جشنواره در هشت بخش طرح‌ریزی شد که فناوری اطلاعات و ارتباطات، بخش تلفن همراه و نرم‌افزار، پایگاه‌های اینترنتی و وبلاگ، بازی و پویانمایی و … جزء این بخش‌ها است.

,

* جایزه ویژه‌ای با یاد و نام علی‌اصغر فولادگر به فعالترین جوان فعال رسانه و فضای مجازی استان اصفهان داده خواهد شد

, * جایزه ویژه‌ای با یاد و نام علی‌اصغر فولادگر به فعالترین جوان فعال رسانه و فضای مجازی استان اصفهان داده خواهد شد, * جایزه ویژه‌ای با یاد و نام علی‌اصغر فولادگر به فعالترین جوان فعال رسانه و فضای مجازی استان اصفهان داده خواهد شد,

وی بابیان اینکه در این جشنواره جایزه ویژه‌ای با یاد و نام علی‌اصغر فولادگر به یک جوان فعال رسانه و فضای مجازی استان اصفهان داده خواهد شد، ادامه داد: کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی با 35 درصد حضور بیشترین آمار شرکت‌کننده در این جشنواره را خواهند داد.

,

دبیر اولین نمایشگاه و جشنواره‌ی رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی استان اصفهان گفت: اول تا چهارم شهریور نمایشگاه رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی در باغ غدیر اصفهان برپا خواهد شد.

,

فروزبخش از رونمایی نرم‌افزار واقعیت افزوده شهدای مدافع حرم استان اصفهان همزمان با اختتامیه نخستین نمایشگاه و جشنواره‌ی رسانه‌های دیجیتال انقلاب اسلامی استان اصفهان خبر داد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه