logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه موقت رشت:

ریشه مبارزه با رژیم طاغوت در مساجد شکل گرفت

ریشه مبارزه با رژیم طاغوت در مساجد شکل گرفت
امام جمعه موقت رشت با بیان اینکه مسجد جایگاه ویژه ای در اسلام دارد، گفت: ریشه مبارزات با رژیم طاغوت در مساجد شکل گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «دیارباران»، بیست و یکم اوت هر سال که مصادف با 31 مرداد است، روز جهانی مساجد نامگذاری شده است در سال 1348 در چنین روزی مسجدالاقصی که قبله اول مسلمین جهان است توسط صهیونیست ها به آتش کشیده شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از «دیارباران»، بیست و یکم اوت هر سال که مصادف با 31 مرداد است، روز جهانی مساجد نامگذاری شده است در سال 1348 در چنین روزی مسجدالاقصی که قبله اول مسلمین جهان است توسط صهیونیست ها به آتش کشیده شد, دیارباران,

حجت الاسلام یوسف صدیق عربانی در گفت و گو با خبرنکار «دیارباران» در آستانه روز جهانی مسجد، اظهار کرد: رژیم صهیونیستی این رژیم بی هویت و جعلی مسجد الاقصی را به آتش کشید.

, دیارباران,

وی افزود: آتش زدن مسجد الاقصی در چنین روزی نشان دادکه رژیم اشغالگر قدس از دشمنان شماره یک اسلام است و در کنار استکبار جهانی و آل سعود وهابی قرار دارد.

,

امام جمعه موقت رشت با تأکید بر اینکه مسجد در اسلام از جایگاه ویژه ای برخوردار است، تصریح کرد: پیامبرگرامی اسلام (ص) وقتی به مدینه آمدند در نخستین گام مسجد ساختند.

,

صدیق عربانی با اشاره به اینکه ریشه مبارزات با رژیم طاغوت در مساجد شکل گرفت، اضافه کرد: در این راستا باید از مسجد اعظم قم در جریان مبارزه با طاغوت و شکل گیری انقلاب اسلامی نام برد.

,

وی با بیان اینکه مساجد در دوران هشت سال دفاع مقدس در پشت جبهه ها فعال بودند، تصریح کرد: رزمندگان اسلام از مساجد به جبهه ها اعزام می شدند و کمک های مردمی از مساجد به جبهه ها ارسال می شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه