logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

استاندار اصفهان خبر داد؛

استقرار رصدخانه رصد فرهنگی اجتماعی استان در شهرداری اصفهان/ همکاری دستگاه های فرهنگی استان در تبادل اطلاعات

استقرار رصدخانه رصد فرهنگی اجتماعی استان در شهرداری اصفهان/ همکاری دستگاه های فرهنگی استان در تبادل اطلاعات
استاندار اصفهان گفت: کلیات تفاهمنامه همکاری در به اشتراک گذاری آمار و اطلاعات فرهنگی بین رصدخانه ی اجتماعی فرهنگی استان اصفهان و دستگاه های اجرایی مرتبط به تصویب رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ رسول زرگرپور در جلسه ی شورای برنامه ریزی رصدخانه فرهنگی اجتماعی استان اصفهان که پیرامون انعقاد تفاهم نامه ی همکاری در به اشتراک گذاری آمار و اطلاعات فرهنگی و اجتماعی بین این رصدخانه و دستگاه های اجرایی مرتبط صورت گرفت، با بیان اینکه ایجاد رصدخانه ی فرهنگی و اجتماعی استان بعنوان یک کار خلاقانه و موثر در شورای فرهنگ عمومی به تصویب رسیده است، اظهار کرد: شهرداری اصفهان ایجاد این رصدخانه را برای رصد مسائل فرهنگی و اجتماعی در شهر اصفهان پیگیری کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

استاندار اصفهان با بیان اینکه این اقدام، عملی موثر و تاثیرگذار است، تصریح کرد: برای پیگری مسائل فرهنگی و اجتماعی در استان و پیشبرد اهداف در این زمینه نیاز به رصد دقیق مسائل فرهنگی و اجتماعی داریم.

,

وی ادامه داد: این اقدام را باید به منظور کاهش آسیب های اجتماعی و توسعه ی فعالیت های پیگیری کرد و برای آن به صورت دقیق برنامه ریزی کرد.

,

زرگرپور افزود: با تشکیل شورای برنامه ریزی رصدخانه فرهنگی اجتماعی استان و بررسی های صورت گرفته به این جمع بندی رسیدیم که نیاز است از اطلاعات و آمار دستگاه های مختلف در فرمت، چارچوب و هدف خاصی استفاده شود.

,

استاندار اصفهان تصریح کرد: به همین دلیل پیشنهاد امضای یک تفاهم نامه ی کلی بین دستگاه های مختلف و نهادها و دستگاه هایی که تولید کننده ی این آمار و اطلاعات در حوزه ی فرهنگی و اجتماعی هستند، داده شد تا شاهد مبادله اطلاعات بین دستگاه های مختلف استان باشیم.

,

وی با بیان اینکه همکاری ارگان ها و دستگاه های مرتبط کمک شایانی به این رصد می کند، خاطرنشان کرد: این رصدخانه مربوط به کل استان است و تولیدات و نتایج آن به کل دستگاه های اجرایی استان مربوط خواهد شد به همین دلیل نیاز است که آمار و اطلاعات از کل دستگاه های مربوطه گرفته شود.

,

زرگرپور تصریح کرد: این رصدخانه در شهرداری اصفهان مستقر خواهدبود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه