اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

آزمون سخت پیش روی ۱۳ عضو شورای شهر تبریز؛

بلندگوی ۳۰ هزارنفر یا یک و نیم میلیون تبریزی؟!/ از شهردار کارآمد و متخصص تا شهردار سیاسی و جناحی

بلندگوی ۳۰ هزارنفر یا یک و نیم میلیون تبریزی؟!/ از شهردار کارآمد و متخصص تا شهردار سیاسی و جناحی
آیا فقط طبقه متوسط مدرن شهری تبریز که خاستگاه برخی لیست های سیاسی است، گفتار و گفتمان سیاسی دارند و محرومین و حاشیه نشینان شهری که جمعیت قابل توجه ۵۰۰ هزار نفری را در تبریز شامل میشوند نباید از مواهب این شورا و شهرداری استفاده کنند و گفتاری در عرصه مدیریتی داشته باشند؟!!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، امروز به احتمال زیاد شهردار آینده تبریز برای ۴ سال آینده انتخاب خواهد شد و مدیریت شهری تبریز با سیاستگذاری های منتخبین شورای شهر و حوزه اجرایی شهرداری تبریز، در مسیر توسعه شهری تبریز قدم خواهد گذاشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریزبیدار,



هراسی که از اولین روزهای انتخاب ۱۳ منتخب شورای شهر در سپهر مدیریت شهری تقویت شده و آثار پسینی فراوانی را خصوصا در انتخاب هیئت رئیسه به دنبال داشته است، برافتادن سایه رویکرد جناحی و سیاسی کاری بر مدیریت تخصصی شهری است که بی شک موجب قفل مدیریت شهری، دگرستیزی عریان و رویکرد جمود سلب اندیش مدیریخی با تاسی از جناح های سیاسی تهران نشین است.


این رویکرد بخشی نگر که همه چیز را در منافع گروهی و سیاسی محدود به جمع های نهایتا چند ده و صد نفره حزبی خود و خود را در خدمت نهایتا ۶۰ هزار بدنه رای خود می بیند، رویکرد خطرناکی است که می تواند تبعات جبران ناپذیری برای شهر داشته باشد چراکه انتخاب یک شهردار سیاسی وابسته به گروه ها و جناح های سیاسی با بدنه رای نهایتا ۱۰۰ هزار نفره، آیا می تواند تامین کننده منافع یک کلانشهر یک و نیم میلیون نفره باشد.


آیا فقط طبقه متوسط مدرن شهری تبریز که خاستگاه برخی لیست های سیاسی است، گفتار و گفتمان سیاسی دارند و  محرومین و حاشیه نشینان شهری که جمعیت قابل توجه ۵۰۰ هزار نفری را در تبریز شامل میشوند نباید از مواهب این شورا و شهرداری استفاده کنند و گفتاری در عرصه مدیریتی داشته باشند؟!!


طبقه متوسط سنتی و یا حتی کارگران چطور؟!!! بی شک این سیاسی کاری های حاصل از زد و بندهای پشت پرده جناحی دردی از مردم شهر تبریز دوا نخواهد کرد و یادآور شورای شهر اول و شهرداری سیاست زده تهران در دهه هفتاد و شورای دوم شهر تبریز خواهد بود.

امروز اعضای شورای شهر تبریز در امتحانی سخت قرار دارند؛ شهرداری عملگرا و کارمدیا شهرداری سیاسی و جناحی برای بستن دهان هم حزبی ها؟!

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه