logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دبیر کانون موسیقی دانشگاه آزاد اسلامی:

اجرای برنامه در موسسات خیریه، یکی از اهداف کانون موسیقی دانشگاه آزاد شهرکرد است

اجرای برنامه در موسسات خیریه، یکی از اهداف کانون موسیقی دانشگاه آزاد شهرکرد است
دبیر کانون موسیقی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از اهداف ما این است که به موسسات خیریه رفته و در آنجا اجرا داشته باشیم و این موسسات را به صورت تصادفی انتخاب می کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از منطقه آزاد؛ سعید غیبی پور دبیر کانون موسیقی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گفت: یکی از اهداف ما این است که به موسسات خیریه رفته و در آنجا اجرا داشته باشیم و این موسسات را به صورت تصادفی انتخاب می کنیم.

وی گفت: مدتی در فعالیت های کانون وقفه ای ایجاد شده بود اما از مهر سال گذشته کارهای اولیه را انجام دادیم و گروه را راه اندازی کردیم.

غیبی پور با اشاره به انتشار یک نشریه اظهار کرد: هم اکنون یک نشریه راه انداخته ایم به نام «نوا»، محوریت اصلی آن درباره موسیقی است البته به دیگر هنرها نیز می پردازد، ما در این نشریه از سخنان صاحب نظران استفاده می کنیم، کار اصلی را بچه های کانون موسیقی انجام می دهند اما در برخی موارد از بچه های کانون های دیگر به خصوص در حوزه نگارشی کمک می گیریم.

دبیر کانون موسیقی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در رابطه با محوریت فعالیت کانون موسیقی گفت: محوریت کار ما، همان چیزی است که در تفاهم نامه آمده است، تلاش کانون این است که برای بچه ها انگیزه ایجاد کند، تلاش می کنیم زمینه حضور در کانون برای افرادی که هنرمند هستند را فراهم سازیم تا بتوانند هنر خود را ابراز کنند.

وی ادامه داد: ما معمولاً در جشن ها و برنامه های دانشگاه، گروه را آماده می کنیم که یک اجرای موسیقی داشته باشیم، آخرین برنامه ما در روز دانشجو بود که یک کار تلفیقی انجام دادیم، البته برای کانون موسیقی ما محدودیت هایی وجود دارد.

غیبی پور در رابطه با موسیقی سنتی و پاپ اضافه کرد: قصد داریم موسیقی سنتی و پاپ را از یکدیگر جدا کنیم تا به صورت تخصصی تر به هرکدام پرداخته شود و در حال حاضر نیز برای شروع ترم جدید چند برنامه در دست اجرا داریم.

وی در این باره افزود: سلیقه بچه ها متفاوت است و نمی توان گفت که کدامیک از این دو ژانر موسیقی طرفدار بیشتری در میان دانشجویان دارد.

غیبی پور گفت: خوشبختانه دانشگاه حمایت خوبی از ما می کند و اگر افراد متخصص نظر بدهند ما از نظر آنان استفاده می کنیم که البته باعث رشد کانون می شود.



انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, منطقه آزاد,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه