logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل:

مبلغان با کار تبلیغ معارف دینی و اعتقادی در کاهش آسیب‌ها همت بیشتری کنند

مبلغان با کار تبلیغ معارف دینی و اعتقادی در کاهش آسیب‌ها همت بیشتری کنند
رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل گفت: اید مبلغین با کار مضاعف و تبلیغ معارف دینی و اعتقادی در جهت کاهش آن آسیب‌ها همت بیشتری داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا: نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی بزرگداشت عید غدیر خم با حضور امام جمعه  رئیس اداره تبلیغات اسلامی و روحانیان در مصلی المهدی(عج) این شهرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام علی اکبر کیخا امام جمعه زابل در این نشست با تبریک اعیاد قربان و غدیراظهار کرد: روحانیون و مبلغین در خط مقدم پاسخ به نیازهای جامعه قرار دارند و باید به علوم روز مجهز باشند تا بتوانند پاسخگوی سؤالات و شبهات دینی و اعتقادی جوانان باشند.

امام جمعه زابل وحدت و همبستگی میان اقشار تاثیر گذار جامعه از جمله روحانیون را یک ضرورت دانست و افزود: اگر میان طلاب و روحانیون اختلافی باشد، این امر به جامعه کشانده می‌شود و آسیب جدی به مقبولیت روحانیت خواهد زد؛ باید مراقبت صورت گیرد که جامعه همچنان با اعتماد کامل دنباله روی روحانیت باشد.

حجت‌الاسلام محسن عارفی رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل گفت: خداوند به رسولش می‌فرماید اگر این پیام ما را ابلاغ نکنی، رسالت خود را کامل نکرده‌ای؛ یعنی رسالت رسول خدا(ص) تنها با ابلاغ امامت کامل می‌شد و این نشان از اهمیت مسأله امامت و ولایت دارد.

رییس اداره تبلیغات اسلامی زابل آسیب‌های اجتماعی و شکاف عاطفی خانواده‌ها و طلاق را بزرگترین آسیب جامعه برشمرد و گفت: انحرافات اخلاقی و سپس طلاق و بزهکاری رو به افزایش است باید مبلغین با کار مضاعف و تبلیغ معارف دینی و اعتقادی در جهت کاهش آن آسیب‌ها همت بیشتری داشته باشند.

عارفی از روحانیون مستقر خواست تا با تشکیل شوراهای فرهنگی سعی کنند با مشارکت دیگر فعالین محل و با برنامه‌ریزی دقیق در جهت جذب جوانان و ترویج فرهنگ علوی در این ایام و همچنین ایام محرم تلاش کنند.

انتهای پیام /

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه