اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

طرح بزرگ ضیافت‌علوی در حاشیه شهر مشهداجرا می‌شود؛

توزیع هفت‌هزار پرس غذای گرم همزمان با عید غدیر

توزیع هفت‌هزار پرس غذای گرم همزمان با عید غدیر
همزمان با فرا رسیدن عید سعید غدیر، طرح بزرگ ضیافت علوی با طبخ و توزیع هفت‌هزار پرس غذای گرم در حاشیه شهر برای اولین بار در مشهد اجرایی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از صبح توس؛ این هفت هزار پرس غذا به همت جمعی از خیران، مردم نیکوکار و اعضای مجمع خادمین 14 معصوم (ع) با هدف پاسداشت واقعه غدیر و گرامی‌داشت سنت ائمه اطهار(ع) مبنی بر اطعام مؤمنان در روز عید غدیر، در بین محبان امیر‌المؤمنین و ساکنان شهرک‌های شهید رجایی و باهنر توزیع خواهد شد.
امام‌جماعت مسجد 14 معصوم و مسئول مجمع خادمین 14 معصوم مشهد در باره این طرح گفت: «طرح بزرگ ضیافت علوی با طبخ و توزیع هفت هزار پرس غذای گرم در روز عید غدیر اولین بار است که در مشهد اجرایی می‌شود و امیدواریم با حمایت خیران و نیکوکاران بتوانیم در سال‌های آینده این طرح را گسترش دهیم.»
حجت‌الاسلام و المسلمین اسماعیل ملایی افزود: «در برخی از شهرها مانند اصفهان، اهواز و تهران این طرح برگزار می‌شود و امسال برای اولین بار در مشهد طرح ضیافت بزرگ علوی در روز عید غدیر به همت مجمع خادمین 14 معصوم اجرا می‌شود و با کمک‌های مردمی و همت خیران هفت هزار پرس غذای گرم در شهرک های شهید رجایی و باهنر و مناطق اطراف این دو شهرک بزرگ در حاشیه شهر پخت و توزیع می شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین ملایی بیان این‌که هدف از اجرای این طرح بزرگ، آغاز فصلی نو در انجام کارهای خیرخواهانه است، گفت: اطعام مؤمنان در روز عید غدیر ریشه در سنت اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دارد.
وی با اشاره با اشاره به آثار و برکات اطعام در روز عید غدیر خم، گفت: امام صادق(ع) در روایتی بیان می‌کنند که «غذا دادن به یک مؤمن در روز عید غدیر ثواب اطعام یک‌میلیون پیامبر و صدیق «در رأس آنها خود ائمه معصومین» و یک‌میلیون شهید «در رأس آنها حضرت عباس و شهدای کربلا» و یک‌میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد.
مسئول مجمع خادمین 14 معصوم مشهد با بیان اینکه البته به همت این مسجد و مجمع همه ساله جشن بزرگ غدیر در شب عید غدیر در میدان اصلی پورسینا (بازه شیخ) برگزار می شود یادآور شد: در کنار جشن بزرگ غدیر، طرح بزرگ ضیافت علوی در روز عید غدیر آغاز فصلی نو در گرامی‌داشت عید سعید غدیر است و امیدوارم در سال‌های آینده بتوانیم تعداد این غذاها را افزایش دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
,
,
,
,
,

وی اظهار کرد: نقطه مطلوب در این طرح طبخ و توزیع 110 هزار پرس غذای گرم در روز عید غدیر و اطعام مؤمنان است که امیدوارم با یاری خدا و همت خیران در سال‌های آینده 110 هزار نفر از مؤمنان در روز عید غدیر اطعام شوند.

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه