به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کلاس بیست؛ در این اردو نوجوانان با برگزاری کارگاه های مختلف با مهارت های مختلف فرهنگی هنری آشنا شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست؛, کلاس بیست؛, کلاس بیست؛,قراراست این دانش آموزان دست ساخته های خود را در قالب نمایشگاهی به نمایش در آورند .
همچنین بازی های بومی و محلی، آموزش آشپزی و تهیه دمنوش ها به نوجوانان و همچنین کارگاه عفاف و حجاب کارگاه های روز آخرین اردوی سه روز داده شد.
گفتنی است، 33 نوجوان دختر فعال در کانون های استان با هدف تقویت فرهنگ دینی اسلامی و با شعار زندگی سالم و طبیعیت سالم از یازدهم تا سیزدهم در اردوگاه جنگلی دلند برگزارشد.













انتهای پیام/
قراراست این دانش آموزان دست ساخته های خود را در قالب نمایشگاهی به نمایش در آورند .
,همچنین بازی های بومی و محلی، آموزش آشپزی و تهیه دمنوش ها به نوجوانان و همچنین کارگاه عفاف و حجاب کارگاه های روز آخرین اردوی سه روز داده شد.
,گفتنی است، 33 نوجوان دختر فعال در کانون های استان با هدف تقویت فرهنگ دینی اسلامی و با شعار زندگی سالم و طبیعیت سالم از یازدهم تا سیزدهم در اردوگاه جنگلی دلند برگزارشد.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه