logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یاسوج:

آماده سازی سرویس نقشه ملی/ نسل جوان باید به دنبال تجربیات قبلی باشند

آماده سازی سرویس نقشه ملی/ نسل جوان باید به دنبال تجربیات قبلی باشند
دهمین نشست هم‌اندیشی و سومین همایش فرهیختگان و دانشجویان استان با حضور دکتر دوایی معاون وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن اتاق بازرگانی یاسوج برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چهارفصل؛ دکتر دوایی معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز صبح درهمایش فرهیختگان استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: نقش ICT در بحث نوآوری و چه افق های جدیدی رو پیش رو ی ما باز کرده به عنوان چالش  های ملی که با آن روبرو هستیم همانند یک سازمان مردم نهاد در یاسوج تشکیل میشود من همان سوال را تکرار می کنم که می خواهید چه کار کنید!؟ خیلی مهم است که ما در این مرحله هدف گذاری جدی کنیم.  با نگاه دیگر به این موضوع می بینیم استان های که ذوب آهن در آن راه اندازی شد یا  پتروشیمی صنعت آنجا شد درگیر حاشیه های این صنعت شدند و محیط زیست تحت تاثیر این صنایع قرار گرفت؛ آیا مردم این شهرها در حال حاضر راضی هستند!؟ یک پتروشیمی و یک پالایشگاه چقدر اشتغال ایجاد می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهارفصل,

وی در ادامه افزود: پنج سال پنج میلیارد دلار هزینه می شود تا یک مجتمع صنعتی سنتی راه اندازی کنیم تا برای هزار اشتغال زایی کنیم که باید بررسی کرد این موضوع چه خسارت های به محیط زیست وارد می کند. کشور های پیشرفته برای راه اندازی یک صنعت بررسی و ارزیابی از صدمه به محیط زیست می کنند و هزینه این صدمات را به قیمت تمام شده کالا اضافه می کنند .

,

معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه کشورهای پیشرفته در حال برون رفت از صنایع آلاینده هستند، گفت: این کشورها به سمت صنایعی می روند که دارایی آن  نامشهود است که در فضای جدید ICT که افق های جدیدی را باز کرده است این مفهوم دارایی های نامشهود  اهمیتش چند برابر شده است.

,

دوایی اظهار کرد: نسل جوان ما باید هدف را روی نوآوری بگذارد و وارد فضایی بشودکه بتواند درآمد کسب کند نه اینکه درفضا های سنتی وارد بشود و همانند آن ضرب المثل که از رودخانه ای که کنارتون هست آب بردارید نه از شیر آبی که چکه می کند نشوید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه