logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حمایت حامیان از ۷۶۲ سادات ایتام و فرزند محسنین تهرانی

حمایت حامیان از ۷۶۲ سادات ایتام و فرزند محسنین تهرانی
۷۶۲ یتیم و فرزند محسنین سادات تحت حمایت کمیته امداد استان تهران هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرکل کمیته امداد استان تهران گزارشی از تعداد ایتام و فرزندان خانواده‌های محسنین سادات این نهاد ارائه کرد.

محسن ولیئی، مدیرکل کمیته امداد استان تهران  با اشاره به اینکه ۷۶۲ یتیم و فرزند محسنین سادات تحت حمایت کمیته امداد استان تهران هستند، گفت: ۲۵۹ نفر از این تعداد یتیم و ۵۰۳ نفر فرزندان خانواده های سادات هستند.

وی با اشاره به اینکه پنج هزار و ۱۰۴ حامی از فرزندان سادات تحت حمایت کمیته امداد تهران حمایت می‌کنند گفت: این حامیان در چهار ماهه نخست امسال ۷۶۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان  کمک کرده اند.

ولیئی بیان کرد: طرح اکرام ایتام و محسنین یکی از طرح‌های حوزه مشارکت‌های مردمی این نهاد است که بر اساس آن خیران می‌توانند با پرداخت حداقل ۳۰ هزار تومان به صورت ماهیانه، حمایت مادی و معنوی یک یا چند یتیم  و فرزند خانواده های محسنین تحت حمایت را به عنوان فرزندان معنوی خود عهده دار شوند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران با اشاره به اینکه هریک از ایتام و فرزندان محسنین دارای حساب و شناسه بانکی مختص به خود هستند،افزود: کمک های نقدی حامیان بی واسطه و به صورت مستقیم به حساب ایتام و فرزندان محسنین واریز می شود.

وی به سرانه دریافتی هر یک از ایتام و فرزندان خانواده های مشمول طرح محسنین اشاره کرد و گفت: متوسط سرانه دریافت نقدی ماهیانه برای هر یتیم ۲۶۰ هزار تومان و برای هر فرزند محسنین  ۱۱۰ هزار تومان برآورد شده است.

ولیئی بخش قابل توجهی از مشکلات معیشتی، فرهنگی و آموزشی این کودکان از محل مبالغ واریزی حامیان برطرف می شود،ادامه داد: خیران می توانند علاوه بر کمک‌های نقدی ماهیانه،برای تامین پوشاک، مواد غذایی،خدمات مسکن،کمک های درمانی و فرهنگی ایتام  و فرزندان خانواده های محسنین تحت حمایت این نهاد مشارکت کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: تقویت حس همدلی و همکاری در جامعه اسلامی، ترویج سنت حسنه احسان به ایتام و نیازمندان، ایجاد زمینه مشارکت افراد خیر و نیکوکار، حفظ عزت نفس و کرامت انسانی ایتام و خانواده های آنان و سایر خانواده های نیازمند از اهداف اجرای طرح اکرام ایتام و محسنین است.

وی یادآور شد : خیران جهت عضویت  و کمک به ایتام و خانواده های نیازمند مشمول طرح محسنین می توانند به دفاتر کمیته امداد استان تهران مراجعه کنند و یا با شماره گیری سامانه ۷۳۵۵ نسبت به ثبت نام و ارسال کمک های خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه