اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جزئیات دیدار روحانی با الهام علی‌اف

جزئیات دیدار روحانی با الهام علی‌اف
رئیس‌جمهور، روابط ایران و جمهوری آذربایجان را صمیمی و رو به توسعه دانست و گفت: دو کشور برای گسترش روابط و تعاملات در عرصه‌های مختلف ظرفیت‌های فراوانی دارند که باید از تمامی این ظرفیت‌ها به نفع منافع دو ملت بهره گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فارس, حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور روز یکشنبه و در حاشیه اولین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در آستانه قزاقستان؛ در دیدار «الهام علی اف» رئیس‌جمهور آذربایجان، اهمیت تکمیل پروژه ریلی مشترک بین دو کشور را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: این پروژه در کنار سایر خطوط ترانزیتی شمال به جنوب، نه تنها در روابط و همکاری‌های دو کشور بلکه برای کل منطقه سودمند است، همچنین دو طرف باید همکاری‌های خود را در زمینه انرژی و تلاش مشترک برای بهبود پایدار وضعیت بازار نفت، تقویت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی به موضوع تروریسم به عنوان یک معضل منطقه‌ای و جهانی اشاره کرد و افزود: تروریسم در منطقه در مسیر شکست قرار گرفته و برای ریشه‌کنی آن باید در کنار اقدامات اطلاعاتی، اقدامات اقتصادی و فرهنگی و همکاری و رایزنی‌های مشترک را بیش از گذشته در دستور کار قرار داد.

رئیس‌جمهور ابراز امیدواری کرد که گام‌های بلندتر و جدی‌تر برای اجرایی شدن سریع توافقات دو کشور برداشته شود.

به گزارش فارس، «الهام علی اف» رئیس‌جمهور آذربایجان نیز در این دیدار رأی دوباره مردم ایران به روحانی را گواه آن دانست که مردم برنامه‌ها و اقدامات دولت خود را ارزشمند می‌دانند و تصریح کرد: به عنوان دوست و برادر از توفیقات دولت و ملت ایران عمیقاً خوشحال هستیم.

وی افزود: روابط دو کشور در حال حاضر در بالاترین و دوستانه‌ترین سطح است، 9 دیدار رؤسای جمهوری دو کشور طی چهار سال گذشته، تأثیر مثبتی بر روابط تهران – باکو داشته و اطمینان دارم آینده روابط دو کشور بهتر از امروز خواهد بود.

رئیس‌جمهور آذربایجان یادآور شد: باکو علاقمند به ارتقای سطح روابط و تعاملات با ایران در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سرمایه‌گذاری متقابل، تجارت و دیگر عرصه‌هاست، همچنین فعال‌تر کردن و گسترش کریدور شمال – جنوب نیز از دیگر موضوعات مشترک مورد علاقه طرفین است که تلاش داریم به لحاظ جغرافیایی نیز حوزه آن را به کشورهای گرجستان و اوکراین و فراتر از آن توسعه دهیم.

«الهام علی اف» تصریح کرد: آذربایجان «تروریسم» را تهدید مشترک برای همه کشورهای منطقه می‌داند و علاقمند به هماهنگی و همکاری بیشتر و مؤثرتر با ایران در مبارزه با این پدیده شوم است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه