اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

توصیه‌های رهبرانقلاب به سعیدی کیا

توصیه‌های رهبرانقلاب به سعیدی کیا
رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مراسم معارفه رئیس جدید بنیاد مستضعفان با اشاره به فرمایشات امام خامنه ای به رئیس جدید این بنیاد گفت: حضرت آقا تاکید کردند بروکراسی عریض و طویل را اصلاح کنید. سرمایه ها را برای مستضعفان بفروشید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در مراسم معارفه رئیس بنیاد مستضعفان گفت: هر چه بخواهم درباره فعالیت های اقتصادی بگویم زیره به کرمان بردن است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی تصریح کرد: حضرت محمد (ص) از اباذر سئوال کرد می خواهی بهشتی شوی فقط با سه شرط میسر است. این که آرزوهایت را کوتاه کن. آرزوی بزرگ چیز خوبی نیست.
همیشه مرگ را جلو چشمانت ببین و به فکر مرگ باش و از خدا به معنای واقعی حیا کن.

اباذر در جواب گفت: همه از خدا حیا می کنند. پیامبر فرمودند منظورم این حیا نیست، قبرستان ها را فراموش نکن و ببینید اجسادی در آنجا متلاشی شده است. مواظب خوراک باشید.

وی اظهار کرد: باید بدانید خوراک حلال است یا حرام

رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: معارفه و تودیع معنی ندارد. دو چهره شناخته شده هستند برای همه مردم. سنگری به سنگری عوض می شود.

محمدی گلپایگانی گفت: بنده از دور و نزدیک با فعالیت های فروزنده آشنا بودم. در روزی که آقای سعیدی کیا خدمت آقا رسید، جمله ای آقا فرمودند. زمانی این بنیاد ۱.۵ میلیارد تومان درآمد نداشت و باید دولت ۲.۵ میلیارد تومان کمک می کرد. مسئولیت را به رفیق دوست واگذار کردم و در دوران فعالیتش درآمد بنیاد را به ۶۰ تا ۷۰ میلیارد تومان رساند. آنچه را گرفت با آنچه تحویل داد زمین تا آسمان تفاوت داشت.

وی ادامه داد: پس از آن آقای فروزنده بنیاد را تحویل گرفت و به توصیه های ناحق احدی گوش نکرد. بنیاد مستضعفان نهادی مادی پولساز است و پول و مال هم پسندیده است. آقای فروزنده به حرف کسی که بخواهد باند بازی کند گوش نکرد.

وی با اشاره به این که این روش گلایه های فراوانی را به دنبال داشت، گفت: اما آقا واقف بودند به این مسائل و به این حرفها توجهی نداشتند.

محمدی گلپایگانی با اشاره به این که این روش گلایه های فراوانی را به دنبال داشت، گفت: اما آقا واقف بودند به این مسائل و به این حرفها توجهی نداشتند.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری در ادامه با بیان این که آقای سعیدی کیا به معنای واقعی کلمه مقلد رهبر معظم انقلاب است، گفت: در حادثه غم بار زلزله بم می دیدم آقای سعیدی کیا با افراد زلزله زده با چه محبت پدرانه آنچه از دستش بر می آمد انجام داد.

محمدی گلپایگانی با بیان این که آقای فروزنده و آقای سعیدی کیا پرونده درخشانی دارند، افزود: حضرت آقا فرمودند ما از آقای فروزنده ناراضی نیستیم بلکه بنیاد را نجات داد، همچنان که رفیق دوست بنیاد را نجات داد. هیچگونه شکایت و گزارش نسبت به ایشان و نزدیکانش مطلقا نداریم.

وی خطاب به فروزنده گفت: این فرمایشات رهبر معظم انقلاب برای شما افتخار است.

وی تصریح کرد: بنیاد درآمدش باید صرف مستضعفان شود.

محمدی گلپایگانی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب خطاب به سعیدی کیا، گفت: حضرت آقا فرمودند حرف اصلی ام این است که جنابعالی بنیاد را از بنگاه اقتصادی افزایش یابنده به یک بنیاد مستضعفان به تمام معنا تبدیل کنید. بنیاد باید در خدمت مستضعفان باشد.

وی ادامه داد: حضرت آقا تاکید کردند بورکراسی عریض و طویل را اصلاح کنید. من شما را به معنای واقعی کلمه مدیر جهادی می دانم و بدون هیچ ملاحظه ای مدیریت جهادی را اجرا کنید. سرمایه ها را برای مستضعفان بفروشید و کار را به عناصر ارزشی بسپارید.

رئیس دفتر مقام معظم رهبری، تاکید کرد: توفیقات مسئول جدید بنیاد مستضعفان را از خداوند متعال خواستارم.
 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه