logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سرپرست شهرداری تبریز:

مشکل عمده‌ای در تامین منابع مالی پروژه‌های عمرانی شهرداری تبریز وجود ندارد/ پروژه‌‌های مقبره‌الشعرا و میدان آذربایجان متوقف نشده‌‌اند

مشکل عمده‌ای در تامین منابع مالی پروژه‌های عمرانی شهرداری تبریز وجود ندارد/ پروژه‌‌های مقبره‌الشعرا و میدان آذربایجان متوقف نشده‌‌اند
سرپرست شهرداری تبریز گفت: پروژه‌های عمرانی و برنامه‌های ‌خدماتی سطح شهر، با تنظیم منابع مالی و پشتوانه‌های اجرایی لازم پیگیری می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  تبریز بیدار ، محمدحسین اسحقی با بیان این مطلب اظهار داشت: در کنار تامین هزینه‌های جاری و پرداخت به موقع حقوق کارکنان و کارگران، پروژه‌های عمرانی و برنامه‌های خدماتی با جدیت در حال پیگیری است و مشکل جدی از بابت منابع مالی برنامه‌های اجرایی وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  تبریز بیدار ،,


وی اضافه کرد: مطابق نظارت‌ها و بازدیدهای اخیر، پروژه‌های جاری مناطق، از قبیل طرح‌های بهسازی، آسفالت‌ریزی و برنامه‌‌های خدمات محله‌ای، با کیفیت مورد انتظار پیش می‌رود.

,
,


سرپرست شهرداری تبریز با بیان این‌که پرداخت به موقع حقوق، مهم‌ترین دغدغه مالی در مدیریت شهرداری تبریز متذکر شد: در ماه‌های اخیر، در حالی که بیشتر شهرداری‌های کشور با مشکلات اساسی و تاخیر‌های مدت‌دار در پرداخت مطالبات جاری خود مواجه بوده‌اند، حقوق کارگران و کارمندان شهرداری تبریز با کمترین تاخیر زمانی پرداخت شده که این امر، نقطه‌قوتی در مدیریت مالی شهرداری تبریز به شمار می‌رود.

,
,


اسحقی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به محوریت پنج پروژه شهر در برنامه‌های عمرانی تبریز ۲۰۱۸ گفت: پنج پروژه مقبره‌الشعرا، مرکز همایش‌های بین‌المللی، محورهای گردشگری، میدان آذربایجان و پیاده‌راه جمهوری اسلامی اولویت‌های شهرداری تبریز در حوزه عمران است؛ خوشبختانه هر پنج پروژه به تناسب بودجه‌های توزیعی، در حال پیگیری بوده و توقفی در اجرای هیچ‌‌ یک مشاهده نمی‌شود.

,
,


وی با اشاره به این‌که کاهش هزینه‌های اجرایی و مدیریت منابع، آرمان مالی شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: تلاش بخش‌های مختلف شهرداری، پیگیری برنامه‌های جاری با مد نظر قرار دادن صرفه‌جویی و پرهیز از هزینه‌های زاید است؛ با حفظ همین روند مصمم هستیم که در کنار پیشرفت پروژه‌های عمرانی، برنامه‌های خدماتی و فرهنگی شهر را با حفظ کیفیت خدمت‌رسانی، پیش ببریم.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه